UNIZO Lidmaatschap

Met het lidmaatschap van UNIZO  word je volwaardig Unizo lid. Zo kan je deelnemen aan netwerkevents met ondernemers. Je maakt gebruik van de Ondernemerslijn waar jij en jouw leerlingen/studenten/cursisten altijd terecht kunnen voor juridisch eerstelijnsadvies.
Je ontvangt ook maandelijks up-to-date informatie over ondernemen via het Z.O. Magazine, het grootste KMO-zakenblad in Vlaanderen.

Daarnaast bieden wij jou online en offline interessant lesmateriaal, kennis en advies gedurende het volledige school-/academiejaar.

SECUNDAIR ONDERWIJS en VOLWASSENENONDERWIJS

Het lidmaatschapstarief is vastgesteld op €210,-  per kalenderjaar

Je geniet bovenop de Unizo ledenvoordeel nog van de volgende voordelen:

1. Gratis deelname aan de Ondernemingsplanwedstrijd Plankgas! en aan de real-life onderneming Pop UP
  2. Gratis toegang tot de online modules met boordevol lesmateriaal, tools, methodieken, presentaties.
  3. Entre-spiegel: (self-)assessmenttool waarbij de ondernemende competenties in kaart gebracht worden met 360° feedback.
  4. Gratis deelname aan de Digital Boost Day.

HOGER ONDERWIJS en UNIVERSITEIT

Het lidmaatschap bedraagt € 534,- per hoofdcampus per jaar, met de mogelijkheid op een op maat uitgewerkte formule op basis van de behoeften van de onderwijsinstelling en bijkomende campussen.

Contacteer ons voor een voorstel op maat.

Je geniet bovenop de Unizo ledenvoordelen nog van de volgende voordelen:

1. Studenten kunnen deelnemen aan de intensieve begeleiding en uitvoering van het
     STEP (Student Enterprise) Programma.
  2. Gratis toegang tot de online modules met boordevol lesmateriaal, tools, methodieken, presentaties en webinars.
  3. Entre-spiegel: (self-)assessment tool waarbij de ondernemende competenties in kaart gebracht worden met 360° feedback.
  4. Mogelijkheid om in te stappen in het O&O professional traject om tegen een gunstige prijs te kunnen genieten van meerdere (hoogstaande) events en lid te worden van de O&O professional community.
  5. Gratis gebruik te maken van enkele Projecten op Maat.

Een UNIZO lidmaatschap aanvragen doe je door het formulier in te vullen.

Aanvullende info kan via het nummer 02 212 25 67 of via mail naar onderwijs [at] unizo.be