UNIZO Lidmaatschap | Onderwijs & Ondernemen

UNIZO Lidmaatschap

Het lidmaatschap van UNIZO biedt jou interessant lesmateriaal gedurende het volledige schooljaar/academiejaar.

Daarnaast word je volwaardig UNIZO lid, zodat je kan deelnemen aan de netwerkevents met ondernemers. Je maakt gebruik van de Ondernemerslijn waar jij en jouw leerlingen/studenten/cursisten altijd terecht kunnen voor eerstelijnsadvies. Je ontvangt ook maandelijks up-to-date informatie over ondernemen via het Z.O. Magazine, het grootste KMO-zakenblad in Vlaanderen. Vooral de praktijkgetuigenissen van ondernemers en bedrijfsleiders zijn op maat gesneden materiaal om direct in de lessen te gebruiken.

SECUNDAIR ONDERWIJS en VOLWASSENENONDERWIJS

Voor de prijs van 206 € per jaar krijg je dit aanbod :

1. Word lid van de O&O Community! waar je via train-the-trainers, bootcamps, netwerkevents, klankbordgroepen ... ervaringen uitwisselt met collega-leerkrachten en tools aangereikt krijgt ter ondersteuning van jouw lesopdracht.
  2. Neem gratis deel aan De Leeronderneming (real-life onderneming starten met je leerlingen) of neem deel aan de Ondernemingsplanwedstrijd Plankgas!
  3. Ga met jouw leerlingen op bedrijfsbezoek via Techclass.
  4. Toegang tot de online modules boordevol lesmateriaal, tools, methodieken...
  5. Entre-spiegel: (self-)assessmenttool waarbij de ondernemende competenties in kaart gebracht worden met 360° feedback.
  6. Maak gebruik van ons incassobureau voor het innen van onbetaalde rekeningen.

Je kan mits bijkomende vergoeding bij ons ook terecht voor:

1. Projecten op maat waarbij we samen met jou een project uitwerken om ondernemingszin en/of ondernemerschap te stimuleren in jouw klasHeb je graag dat we met jou meedenken rond het toepassen van ondernemingszin en/of ondernemerschap in het leerplan? Laat het ons gerust weten! We maken dan een offerte op jouw maat.

HOGER ONDERWIJS en UNIVERSITEIT

Voor de prijs van 523 € per jaar kan jouw Hogeschool of Universiteit deelnemen aan volgende programma's:

Let op: Wanneer jouw onderwijsinstelling lid is, dan kan elke campus van onderstaande gebruik maken :

1. Word lid van de O&O Community!  waar je via train-the-trainers, bootcamps, netwerkevents, klankbordgroepen... ervaringen uitwisselt met collega-docenten/profs en tools aangereikt krijgt ter ondersteuning van jouw lesopdracht.
  2. Studenten kunnen deelnemen aan het STEP (Student Enterprise) Programma.
  3. Organisatie van een bedrijfsbezoek voor jouw klasgroep via het project Techclass.
  4. Toegang tot talloos didactisch materiaal boordevol lesmateriaal, tools, methodieken en Webinars.
  5. Entre-spiegel: (self-)assessment tool waarbij de ondernemende competenties in kaart gebracht worden met 360° feedback.

Je kan mits bijkomende vergoeding bij ons ook terecht voor:

1. Projecten op maat waarbij we samen met jou een project uitwerken om ondernemingszin en/of ondernemerschap te stimuleren in jouw klas. Heb je graag dat we met je meedenken rond het toepassen van ondernemingszin en/of ondernemerschap in je ECTS-fiche? Laat het ons gerust weten! We maken dan een offerte op jouw maat.

Een UNIZO lidmaatschap aanvragen doe je door het formulier in te vullen.

Aanvullende info kan via het nummer 02 212 25 67 of via mail naar ondernemendeschool [at] unizo.be