U bent hier

Digital Boost Day

Op donderdag 29 april mochten we tijdens onze eerste editie van de Digital Boost Day maar liefst 2400 unieke bezoekers verwelkomen! Een goed gevuld programma met 25 verschillende workshops die aangeboden werden door experten uit de digitale wereld zoals o.a.  Proximus, Google, Facebook, LinkedIn en Flexmail. Waar bezoekers zich konden laten inspireren door ondernemersverhalen van 4 creatieve en enthousiaste ondernemers Senne Mostmans, Jessica Willekens, Ayby Cetin & Gianluca Anastasi. DJ Muze, Anna Monaco en Naomi Celis voor de nodige muzikale entertainment zorgden om de benen te strekken en de heupen los te gooien. En Erhan Demirci de show mocht afsluiten met zijn ‘Wa make?’ comedy act. Bekijk hier de aftermovie om nog eens mee te kunnen genieten van een onvergetelijke dag!

Ons event moeten missen? Houd onze sociale mediakanalen Instagram en Facebook zeker in de gaten voor de eerste save the date van Digital Boost Day 2022!
Kun je niet wachten tot de volgende editie, maar ben je benieuwd naar onze workshops die wij doorheen het jaar aanbieden? Surf dan zeker naar onze activiteiten

Keep boosting your digital skills and see you next year!

Het Digital Boost Day-team

Onze partners