Digital Boost Day

 

 

Editie 2: academiejaar 2021 - 2022

Het is bevestigd! De Digital Boost Day komt terug!

Noteer alvast de datum in jullie agenda 25 November 2021 van 12u tot 18u30.

Hou onze website goed in het oog en ontdek binnenkort wat er op het programma staat.

Dit wil je niet missen, het beloofd een TOP editie te worden.

Kan je ondertussen niet genoeg krijgen van de Digital Boost Day? Lees hieronder alle info over de eerste editie of geniet na met de Aftermovie.

 

Editie 1: academiejaar 2020 - 2021

Op donderdag 29 april mochten we tijdens onze eerste editie van de Digital Boost Day maar liefst 2400 unieke bezoekers verwelkomen! Een goed gevuld programma met 25 verschillende workshops die aangeboden werden door experten uit de digitale wereld zoals o.a.  Proximus, Google, Facebook, LinkedIn en Flexmail. Waar bezoekers zich konden laten inspireren door ondernemersverhalen van 4 creatieve en enthousiaste ondernemers Senne Mostmans, Jessica Willekens, Ayby Cetin & Gianluca Anastasi. DJ Muze, Anna Monaco en Naomi Celis voor de nodige muzikale entertainment zorgden om de benen te strekken en de heupen los te gooien. En Erhan Demirci de show mocht afsluiten met zijn ‘Wa make?’ comedy act. Bekijk hier de aftermovie om nog eens mee te kunnen genieten van een onvergetelijke dag!

Ons event moeten missen? Houd onze sociale mediakanalen Instagram en Facebook zeker in de gaten.
Kun je niet wachten tot de volgende editie, maar ben je benieuwd naar onze workshops die wij doorheen het jaar aanbieden? Surf dan zeker naar onze activiteiten

Het Digital Boost Day-team

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze partners