U bent hier

Activiteiten

Deelgenomen aan een activiteit en wil je een deelnameattest? Vraag deze hier aan.

23 aug
We nodigen jullie graag uit voor een online sessie voor de opstart van plankgas. Op 23 augustus om 10.00. We hebben een paar nieuwtjes voor jullie die de werking alleen maar kan verbeteren.
21 sep
Waar liggen jouw kwaliteiten? Aan wie kan jij je ergeren en merk je van meet af aan “wij worden geen vrienden”. Of kan je benoemen in een mogelijk sollicitatiegesprek of netwerkmoment waar jouw uitdagingen liggen? Laten we samen uitzoeken hoe jouw kernkwadranten er uit zien. Proef van deze online sessie gegeven door 1 van onze adviseurs!
30 sep
Nam jij ooit deel aan een brainstorm waarin iemand de hele tijd zijn ‘zwarte hoed’ op had en continu met ‘ja-maar…’ bezwaren aan kwam zetten? Je bent niet alleen.
05 okt
Een hippe, goede en trendy naam voor je bedrijf is van cruciaal belang. Wat voor jou misschien heel vanzelfsprekend mooi en klaar klinkt, kan bij anderen net misschien verwarrend zijn. Een sterke naam is noodzakelijk, daar begint het bij
14 okt
Ja hoe doe je dat nu precies? Verkopen online? We hebben er de mond van vol en we klikken dagelijks op leuke websites, laden ons winkelmandje in en rekenen in 123 af. Om dan thuis te wachten op je bestelling! Behoorlijk spannend me dunkt.
19 okt
Jouw (toekomstige) klanten.. wie zijn ze? Wat doen ze? Wat drijft hen? Nee helaas geen Paul Jambers in deze sessie, maar wel een interactieve sessie over het belang van tevredenheid bij klanten.
28 okt
Een BMC klinkt je wellicht bekend in de oren. Je hebt er wellicht al velen opgemaakt of je bent er van overtuigd dat je weinig kan bijleren? Neen hoor, als UNIZO, de ondernemersorganisatie bij uitstek, adviseren en begeleiden we dagelijks tientallen startende ondernemers
28 okt
Sinds kort is online aankopen doen voor consumenten het nieuwe normaal geworden. Het lijkt simpel, maar er komt zeer veel bij kijken.
09 nov
Een BMC klinkt je wellicht bekend in de oren. Je hebt er wellicht al velen opgemaakt of je bent er van overtuigd dat je weinig kan bijleren? Neen hoor, als UNIZO, de ondernemersorganisatie bij uitstek, adviseren en begeleiden we dagelijks tientallen startende ondernemers.
18 nov
Het financieel plan geeft uw ondernemingsplan in cijfers weer. Leer meer over jouw financiële planning en bekijk alle tips voor het opstellen van begrotingen. Ontdek deze sessie, gegeven door onze partner KBC en laat hier je gegevens achter. Wij informeren je graag over of je ondernemersplan financieel haalbaar is.
02 dec
Maar creatief boekhouden is vaak een eufemisme voor financiële fraude. Het is een flink misverstand dat de wereld van Finance exact is en dat cijfers “hard” zijn.
02 dec
Als we uit gaan, kleden we ons op want we willen er piekfijn uit zien om zo te imponeren. Waarom dan niet online? Wij geven je tips en tricks mee op je toekomstige onderneming ook professioneel online voor te stellen.
24 Feb
Haal nog meer uit je LinkedIn pagina, ontdek in deze interactieve sessie welke informatie je allemaal kan halen uit deze tool. Want LinkedIn draait om netwerken, het delen van kennis en interactie. De site blijft zich ontwikkelen en nieuwe functies lanceren.
08 mrt
Laat je inspireren door de storytelling van 1 van onze top vrouwelijke ondernemers. Wat drijft hen? Wat waren hun uitdagingen? Lukte het om dit te combineren met huishouden en kindjes? Nadien geven we nog een kleine introductie over hoe start je een zelfstandige zaak op? Wat heb ik nodig?
17 mrt
Doen wat werkt? Netwerken inzetten werkt!
22 mrt
Binnenkort een mondeling examen? Of een presentatie van je thesis? In deze sessie reiken we je tools aan alsook handige tips en tricks meegeven om toch de stressfactor te doen dalen. Weet ook dat het niet van belang is voor je thesis maar eigenlijk voor het ganse leven.
31 mrt
Internationale ambities? Zoek je naar informatie, nuttige contacten, het juiste netwerk, een traject misschien op maat of persoonlijk advies?

Onze partners