Plankgas Pop-up

Dankzij Plankgas Pop-up werken leerlingen hun idee uit en richten ze een echte onderneming op. En dat in een veilig juridisch kader. Zo leert iedere leerling wat het is om een ondernemer te zijn en de verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken. Leerlingen zetten theorie dus meteen om in praktijk.

Een winkel, webshop, pop-up, foodtruck, evenement, consultancy … Een dag, een week, een maand, een heel schooljaar? De mogelijkheden zijn legio. Het gratis Plankgas Pop-up handboek biedt jou en je leerlingen antwoorden op de vragen rond import, export, taxen, verzekering …

Wil je deelnemen aan de Plankgas Pop-up? Maak dan je UNIZO-lidmaatschap in orde. Vraag ook zeker je licentie aan. Zo is je onderneming verzekerd.

Vraag je handboek aan Vraag je licentie aan Upload je licentie