Unizo Lidmaatschap | Onderwijs & Ondernemen

U bent hier

Unizo Lidmaatschap

Het lidmaatschap van UNIZO geeft jou gedurende het volledige schooljaar/academiejaar toegang tot lespakketten, tools, ondersteuning, methodieken... Een schat aan actueel lesmateriaal dat je onmiddellijk kan gebruiken in jouw lessen en die verder uitgediept worden binnen de Onderwijs & Ondernemen Academie.  Een scholenlidmaatschap kost 195 euro per kalenderjaar.

Daarnaast word je volwaardig UNIZO lid, zodat je kan deelnemen aan de netwerkevents met ondernemers. Je maakt 24 op 7 gebruik van de starterslijn waar jij en jouw leerlingen/studenten/cursisten altijd terecht kunnen voor eerstelijnsadvies rond ondernemen. Je ontvangt ook maandelijks up-to-date informatie over ondernemen via het Z.O. Magazine, het grootste KMO-zakenblad in Vlaanderen. Vooral de praktijkgetuigenissen van ondernemers en bedrijfsleiders zijn op maat gesneden materiaal om direct in de lessen te gebruiken. 

LAGER ONDERWIJS
Voor het Lager Onderwijs hebben we vanuit UNIZO Onderwijs & Ondernemen een samenwerking met ROTARY & VIVES voor het project TECHCLASS. 
Interesse? Contacteer ons via info [at] ondernemendeschool.beinfo [at] ondernemendeschool.be (subject: Interesse%20lidmaatschap%20Lager%20Onderwijs) ( )

SECUNDAIR ONDERWIJS en VOLWASSENENONDERWIJS

 1. Community member van de O&O Academy waar je via train-the-trainers, bootcamps, netwerkevents, klankbordgroepen ... ervaringen uitwisselt met collega-leerkrachten en tools aangereikt krijgt ter ondersteuning van jouw lesopdracht.
 2. 1 LEERONDERNEMING inbegrepen voor deelname met jouw klasgroep (vb. in functie van bedrijfsbeheer, economie, handel, beroepen ...) en deelname aan het project PLANKGAS: online en offline materiaal om jouw ondernemend project startklaar te maken.
 3. Deelname aan TECHCLASS: een bedrijfsbezoek op maat met oog voor STEAM richtingen
 4. Toegang tot de ONLINE MODULES boordevol lesmateriaal, tools, methodieken...
 5. ENTRE-SPIEGEL: (self-)assessmenttool waarbij de ondernemende competenties in kaart gebracht worden met 360° feedback. Je volgt een training die éénmalig 75 euro kost per deelnemer (reductie met een grotere groep) om zo de methodiek onder de knie te krijgen. Daarna kan je de tool onbeperkt gratis gebruiken. 
 6. Gebruik maken van ons INCASSO bureau voor het innen van onbetaalde schoolrekeningen.
 7. Belangenbehartiging

Je kan mits bijkomende vergoeding bij ons ook terecht voor:

 1. Projecten op maat waarbij we samen met jou een project uitwerken om ondernemingszin en/of ondernemerschap te stimuleren in jouw klasHiervoor kan je terecht bij jouw lokale UNIZO adviseur. De kostprijs is 200 euro per halve dag, 300 euro per dag, 500 euro voor 2 opeenvolgende dagen of 1.000 euro voor een week.
 2. Heb je graag dat we met jou meedenken rond het toepassen van ondernemingszin en/of ondernemerschap in het leerplan? Laat het ons gerust weten! We maken dan een offerte op jouw maat.

HOGER ONDERWIJS en de UNIVERSITEIT
Het Unizo School Service lidmaatschap kost 495 euro per academiejaar. Hierin zitten volgende voordelen vervat:

 1. Community member van de O&O Academy waar je via train-the-trainers, bootcamps, netwerkevents, klankbordgroepen... ervaringen uitwisselt met collega-docenten/profs en tools aangereikt krijgt ter ondersteuning van jouw lesopdracht.
 2. 1 STUDENT ENTREPRISE licentie voor 1 student (STEP). Per bijkomende licentie betaal je 100 euro.
 3. Organisatie van een BEDRIJFSBEZOEK voor jouw klasgroep via het project Techclass.
 4. Toegang tot de ONLINE MODULES boordevol lesmateriaal, tools, methodieken...
 5. ENTRE-SPIEGEL: (self-)assessment tool waarbij de ondernemende competenties in kaart gebracht worden met 360° feedback. Je volgt een training die éénmalig 75 euro kost per deelnemer (reductie met een grotere groep) om zo de methodiek onder de knie te krijgen. Daarna kan je de tool onbeperkt gratis gebruiken.
 6. Belangenbehartiging

Je kan mits bijkomende vergoeding bij ons ook terecht voor:

 1. Projecten op maat waarbij we samen met jou een project uitwerken om ondernemingszin en/of ondernemerschap te stimuleren in jouw klas. Deze projecten bieden we aan voor 200 euro per halve dag, 300 euro per dag, 500 euro voor 2 opeenvolgende dagen of 1.000 euro voor een week.
 2. Heb je graag dat we met je meedenken rond het toepassen van ondernemingszin en/of ondernemerschap in je ECTS-fiche? Laat het ons gerust weten! We maken dan een offerte op jouw maat.

Aanvraag lidmaatschap UNIZO School Service
Een UNIZO lidmaatschap aanvragen doe je door het formulier hieronder in te vullen. Wens je ook een leeronderneming op te starten, vul dan ook deze info in zodat we je licentieaanvraag zo snel mogelijk kunnen in orde maken.

Wil je meer informatie over het UNIZO lidmaatschap? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

 

School gegevens
Contactpersoon