UNIZO Ondernemend Onderwijs

UNIZO Onderwijs & Ondernemen is een strategische partner van Agentschap Innoveren en Ondernemen met als doel onderwijzers mee te ondersteunen om ondernemingszin en ondernemerschap in hun lessen te brengen. Hiervoor bieden wij vanuit Onderwijs & Ondernemen de nodige online én offline tools aan en biedt ons team van adviseurs niet alleen de nodige ondersteuning aan, maar zijn zij ook de schakel tussen het onderwijs (theorie) en onze ondernemers (praktijk). Zo krijgen de werknemers en werkgevers van morgen de nodige ondernemende skills mee en leren zij op papier én in praktijkgerichte projecten een bedrijf leiden.

Met onze activiteiten als de Digital Boost Day zetten we in op de snel veranderde digitale en innovatieve wereld. De inspiratiecafé’s zorgen voor een extra duw om de ondernemingszin te prikkelen bij jongeren die geboeid zullen geraken door de verhalen van ondernemers.

Last but not least, bouwen we aan een netwerk van onderwijs professionals via onze O&O Professional en verbinden wij ze met heel wat events en activiteiten rond ‘Ondernemen’ om zo up to date te blijven van de nieuwe trends.

UNIZO Lidmaatschap

UNIZO Onderwijs & Ondernemen ondersteunt jouw school gedurende het hele schooljaar / academiejaar bij het stimuleren van ondernemingszin en ondernemerschap via het UNIZO lidmaatschap. Ontdek snel wat het lidmaatschap inhoudt!

Aanvragen Meer info

Ontvang de nieuwsbrief

Blijf maandelijks op de hoogte van de activiteiten en projecten van UNIZO ondernemend onderwijs.

MAAK KENNIS MET JOUW ADVISEUR VOOR ONDERWIJS & ONDERNEMEN!

Steven Wensel
    Antwerpen