U bent hier

ENTRE-SPIEGEL

Vertrekkend vanuit de ENTRE COMP, het Europees gevalideerde framework rond ondernemende competenties,  ontwikkelde UNIZO samen met SYNTRA Vlaanderen en KULeuven een wetenschappelijk onderbouwd (zelf)-reflectie instrument bedoeld voor :

  • Potentiële ondernemers, zoals studenten of al wie ondernemende dromen heeft
  • Starters
  • Herstarters
  • Gevestigde ondernemers

De Entre-Spiegel kan ingezet worden in het kader van ondernemersopleidingen en/of bij heel diverse begeleidingen naar ondernemerschap maar zeker ook in niet-economische opleidingen en de lerarenopleiding.

Wil jij als leerkracht graag Entre-spiegel Coach worden? Dat kan! Met een 1 malige kost van € 75,-  kan je jouw coach opleiding en licentie behalen zodat jij in de toekomst zelf deze spiegel kan faciliteren.

Het is een 360° feedback tool waarbij de ondernemende competenties tastbaar gemaakt worden, wat helpt bij het bespreken ervan en bij het verder ontwikkelen van deze competenties. Je kan de Entre-Spiegel gebruiken om teams samen te stellen zodat je een mix aan ondernemende competenties bij elkaar zet. Laat dan die kruisbestuiving maar beginnen!

Ben je ondertussen zelf benieuwd geworden naar jouw ondernemende competenties? Ben je bereid om zelf die spiegel voor te houden? Dan is de workshop ‘Entre-spiegel 2.0’ zeker iets voor jou! Kijk voor meer info op www.entrespiegel.be.

Zit je met een aanvullende vraag rond de Entrespiegel, contacteer Kaat Boonen
kaat.boonen [at] unizo.be - 0477856521.  Zij informeert jou graag verder.

Nieuwe digitale opleidingen staan gepland :

Vrijdag 9 oktober 2020 - 10.00 u

Woensdag 21 oktober 2020 - 10.00 u

 

Inschrijven kan hier

 

Onze partners