U bent hier

O&O Professional

De O&O professional heeft vooral als doel docenten en studenten te inspireren, te informeren of te initiëren. In deze academies komen bepaalde topics aan bod en zoeken we samen naar oplossingen. We brengen docenten op regelmatige basis op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen of projecten. Via netwerkmomenten, inspiratiecafés en workshops proberen we deze te bereiken.

Deze academies kunnen ook het platform zijn waarbij we docenten onderling laten leren van elkaars ervaringen. Sommige docenten willen heel graag meer ondernemend zijn maar weten niet goed hoe. Een getuigenis of tips en tricks van andere docenten die dit wel al doen kunnen dan ook een hele meerwaarde bieden.

 

Extra bijkomende informatie:

De O&O academie:

 • Opleidingen:
  Op vraag van docenten zullen wij opleidingen (met externe sprekers) organiseren met de focus op korte maar krachtige opleidingsmomenten. De thema’s kunnen zeer uiteenlopend zijn en zal echt op maat van deze docenten zijn.
 • Brugfunctie:
  Heel graag wilt UNIZO O&O zijn docenten meenemen naar verschillende events die een aanbod geven van kwalitatief hoogstaande workshops.
  Op deze manier gaan we ook actief de brug slaan tussen docenten en het ondernemersveld.
   
 • Kennisdeling:
  Met onze O&O academies willen we ook graag onderzoekers van verschillende hogescholen en Universiteiten de kans geven, hun kennis te delen met andere docenten en/of ondernemers.