O&O Professional

Met de O&O Professional willen we docenten en professoren over heel Vlaanderen verder professionaliseren, inspireren en verbinden op het vlak van ondernemerschap en ondernemen.

We bieden jullie – gratis! – online webinars aan met TOPsprekers in hun vakgebied. Je krijgt de kans om van gedachten te wisselen met de spreker en jouw prangende vragen te stellen. Na iedere webinar kan je met de deelnemers in debat gaan over het topic, ervaringen uitwisselen en elkaar informeren. Wissel je kennis uit over de toepassing van bepaalde tools in de lessen én deel je best practices om elkaar te versterken, dit onder begeleiding van een UNIZO-moderator.

Nadat je een webinar hebt gevolgd, kan je een attest aanvragen zodat de webinar ook als bijscholing geldt.

Hou onze nieuwsbrief goed in de gaten en wees er als eerste bij om je te registreren voor iedere webinar!

Ontvang je nog geen nieuwsbrieven van ons? Registreer je dan nu hier en blijf op de hoogte van alle webinars.

Vragen? Mail naar onderwijs@unizo.be

Komende Webinars

Het wat, waarom en hoe van e-commerce.

Studenten meekrijgen in de boeiende wereld van online verkoop? Met deze sessie leer je inhoudelijk waar e-commerce om draait én krijg je handvaten om dit thema zelf te doceren.

Wie is Cis Scherpereel? Hij stond aan de wieg van e-commerce projecten voor o.a. Hubo, Bel&Bo, Duvel, Jules Destrooper, Fun, en heel wat kmo's en start-ups. Vandaag is hij groeistrateeg bij Mex United en gastdocent E-commerce aan Ehsal Management School. Zijn ervaringen vanuit beide invalshoeken maakt deze webinar bijzonder interessant!

Datum: 11 februari 2021

Digitale evolutie: Future of Work

In een VUCA wereld (Volatility, Uncertainty, Complexity en Ambiguity) verandert er ongelooflijk veel. Maar hoe zal de Future of Work er uitzien? En hoe kan ik mijn studenten daar nu het best op voorbereiden?

Dat kan Stijn Broecke jou vertellen. Met deze O&O Professional topwebinar nemen we jullie live mee naar Parijs waar Stijn woont en werkt.

Wie is Stijn Broecke? Stijn Broecke is dé expert als het gaat over de Future of Work.

Met zijn meer dan 10 jaar ervaring in allerhande internationale organisaties waaronder het Ministerie van Gezondheid in Mozambique, de African Development bank en nu het OECD (Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling), maakt hij je graag wegwijs in hoe je studenten future proof kan maken.

Datum: 02 maart 2021

Een atypische ondernemer - Ann Simons

Ondernemen is niet enkel kopen en verkopen. Krijg een unieke insteek vanuit het perspectief van een atypische ondernemer.

Ann Simons is een voormalige olympische judoka en oprichter van Wingmen.

Zowel topsport als ondernemerschap inspireerde haar tot het schrijven van haar boek ‘de zachte weg’.

Een gids hoe je vanuit wie jezelf bent je dromen kan waarmaken.

Laat je inspireren en ontdek dat topsport ook ondernemerschap is.

Datum: 01 april 2021

Financiële evolutie na corona

COVID-19 heeft ongetwijfeld een zware impact op onze economie. Maar hoe zullen sectoren zich evolueren? Hoe groot zal de economische impact zijn op het ondernemerschap na corona?

Hans Dewachter is Chief Economist bij KBC Group en geeft heel graag zijn visie op de Belgische economie van vandaag maar vooral ook van morgen.

Naast Top econoom is Hans Dewachter ook professor aan de KU Leuven en beantwoordt hij heel graag al jullie vragen tijdens deze O&O professional.

Datum: 04 mei 2021

Uur: 19u30 – 21u

Locatie: de link word je bezorgd na inschrijving