U bent hier

O&O Professional

Met de O&O Professional willen we docenten en professoren over heel Vlaanderen verder professionaliseren, inspireren en verbinden op het vlak van ondernemerschap en ondernemen.

We bieden jullie – gratis! – online webinars aan met TOPsprekers in hun vakgebied. Je krijgt de kans om van gedachten te wisselen met de spreker en jouw prangende vragen te stellen. Na iedere webinar kan je met de deelnemers in debat gaan over het topic, ervaringen uitwisselen en elkaar informeren. Wissel je kennis uit over de toepassing van bepaalde tools in de lessen én deel je best practices om elkaar te versterken, dit onder begeleiding van een UNIZO-moderator.

Nadat je een webinar hebt gevolgd, kan je een attest aanvragen zodat de webinar ook als bijscholing geldt.

Hou onze nieuwsbrief goed in de gaten en wees er als eerste bij om je te registreren voor iedere webinar!

Ontvang je nog geen nieuwsbrieven van ons? Registreer je dan nu hier en blijf op de hoogte van alle webinars.

Vragen? Mail naar onderwijs [at] unizo.be

 

Komende Webinars

Het wat, waarom en hoe van e-commerce.

Studenten meekrijgen in de boeiende wereld van online verkoop? Met deze sessie leer je inhoudelijk waar e-commerce om draait én krijg je handvaten om dit thema zelf te doceren.

Wie is Cis Scherpereel? Hij stond aan de wieg van e-commerce projecten voor o.a. Hubo, Bel&Bo, Duvel, Jules Destrooper, Fun, en heel wat kmo's en start-ups. Vandaag is hij groeistrateeg bij Mex United en gastdocent E-commerce aan Ehsal Management School. Zijn ervaringen vanuit beide invalshoeken maakt deze webinar bijzonder interessant!

Datum: 11 februari 2021

Uur: 19u30 – 21u

Locatie: de link wordt je bezorgd na inschrijving

Opgelet: de plaatsen zijn beperkt. Er zijn momenteel nog 3 plaatsen beschikbaar.

 

Ik schrijf me in

Digitale evolutie Future of Work

Hoe belangrijk zal ondernemerschap en ondernemerszin worden in het werken van morgen?

Datum: nog niet gekend

Een atypische ondernemer


Ondernemen is niet enkel kopen en verkopen. Krijg een unieke insteek vanuit het perspectief van een atypische ondernemer

Datum: nog niet gekend

Financiële evolutie


COVID-19 heeft ongetwijfeld een zware impact. Maar hoe zullen sectoren zich evolueren? Hoe groot zal de economische impact zijn op het ondernemerschap na corona.

Datum: nog niet gekend

Onze partners