U bent hier

The Value Proposition Canvas (Online)

Met onze workshop the Value Proposition Canvas kijken we naar wat klanten écht willen, welk probleem zij hebben en hoe dat opgelost kan worden en waar hun ‘pains’ en ‘gains’ zitten. Door dit op een gestructureerde en visuele manier uit te drukken, wordt meteen duidelijk hoe de waardepropositie van de diensten en/of producten het beste bijgeschaafd kan worden in aansluiting op de wensen van de klant.

Op zoek nog naar bruikbare tips en tricks voor in je (toekomstige) onderneming? Laat je informeren, doe kennis op van onze experten die dagdagelijks met ondernemers in contact staan.

Versterk je door onze online sessie, ervaar onze makkelijke en toepasbare tips en tricks. Het enige wat jij nog moet doen is je simpelweg inschrijven! Tot dan!

vrijdag, 4 december, 2020 - 13:00 t/m 14:00

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid

Onze partners