UNIZO starterstool

UNIZO Startersplatform, neem een vliegende start met jouw eigen zaak!

Wil jij een onderneming starten in hoofd- of bijberoep? Of hoe moet je binnen je lessenpakket een ondernemersplan opstellen?  De gratis tool van UNIZO helpt je bij het uitschrijven van jouw ondernemingsplan, waardoor je beter voorbereid aan de opstart van jouw fictieve zaak kan beginnen. De vele video's met uitleg van experts en onze gratis toolkit helpen jou in no time op weg!

Wist je trouwens dat de tool bestond uit 3 onderdelen?

• Ondernemingsplan

Een goed doordacht ondernemingsplan is het fundament van je onderneming. Maar wat is nu juist een ondernemingsplan en hoe begin je daaraan? Laat je bij elke stap inspireren door concrete praktijkvoorbeelden, handige tips en video’s.

• Videomateriaal

De korte, behapbare animatievideo’s leren je meer over ondernemen. In meer dan 30 video’s komen alle complexe zaken, zoals het financiële aspect, aan bod. We laten ook experts aan het woord die graag hun kennis met je delen.

• Toolkit

Onze toolkit zit boordenvol ‘gereedschap’ om jou te helpen bij al jouw vragen zoals: hoe zet je je strategie om in een actieplan? Hoe bereikt je aanbod de juiste doelgroep? Staat jouw website wel op punt? Met onze tools timmer je aan het juiste pad richting succes.

Ken je de tool al? Of heb je hem misschien al een keer gebruikt? Schrijf je toch maar snel in en ontdek deze super easy tool.

Kan je niet wachten en wil je toch al even een blik werpen op onze website: Starterstool, een vliegende start voor jouw onderneming | UNIZO.be

We starten om 12u

We eindigen om 13u

Timing:
dinsdag, 9 november, 2021 - 12:00

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst die u met ons afsluit te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen gebruiken wij deze gegevens ook om u relevante informatie te bezorgen over het aanbod van UNIZO. U kan ten allen tijde bezwaar maken tegen deze laatste verwerking, via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be. Alle details over deze verwerkingen en uw rechten vindt u in ons privacybeleid

Onze partners hebben heel wat relevante informatie die u kan helpen in uw dagelijkse werking. Door uw akkoord te geven, staat u toe dat UNIZO de deelnemerslijst voorafgaandelijk aan de activiteit aan de partners bezorgt, en dat zij u nadien kunnen contacteren met relevante ondernemersinformatie. U kan deze toestemming ten allen tijde intrekken via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be.