Starten met je eigen zaak + Vrouwelijke ondernemerschap

We vieren vandaag een speciale dag, namelijk de internationale vrouwendag! Wij pikken hier graag op in, want als de grootste ondernemersorganisatie vinden wij het belangrijk dat vrouwelijke ondernemers ook alle kansen krijgen en ze kunnen benutten.

Laat je inspireren door de storytelling van 1 van onze top vrouwelijke ondernemers. Wat drijft hen? Wat waren hun uitdagingen? Lukte het om dit te combineren met huishouden en kindjes?

Nadien geven we nog een kleine introductie over hoe start je een zelfstandige zaak op? Wat heb ik nodig? Hoe vraag ik een BTW nummer aan? Hoe laat ik me het beste begeleiden? Laat je onderdompelen in deze workshop, wij loodsen je doorheen het ondernemersavontuur. 

Stel al je prangende vragen in deze sessie en schrijf je snel in!  

 

We starten om 12u

We eindigen om 13u

 

 

Timing: 
dinsdag, 8 maart, 2022 - 12:00
Helaas zijn de inschrijvingen afgesloten, we hopen u op een latere activiteit te mogen ontvangen.
Vriendelijke groeten het UNIZO team

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst die u met ons afsluit te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen gebruiken wij deze gegevens ook om u relevante informatie te bezorgen over het aanbod van UNIZO. U kan ten allen tijde bezwaar maken tegen deze laatste verwerking, via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be. Alle details over deze verwerkingen en uw rechten vindt u in ons privacybeleid

Onze partners hebben heel wat relevante informatie die u kan helpen in uw dagelijkse werking. Door uw akkoord te geven, staat u toe dat UNIZO de deelnemerslijst voorafgaandelijk aan de activiteit aan de partners bezorgt, en dat zij u nadien kunnen contacteren met relevante ondernemersinformatie. U kan deze toestemming ten allen tijde intrekken via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be.

Onze partners