Innovation@bar - Hoe verkoop ik online? (online)

Het is onmiskenbaar zo dat ongeveer iedereen tegenwoordig wel iets of misschien zelfs heel veel online aankoopt. Online verkoop en online handeldrijven maakt deel uit van de distributienetwerken en dat zowel in B2C als B2B omgevingen. Maar hoe start je nu precies een webshop op? 

Op volgende vragen krijg je zeker een antwoord:

  • Waarom is het anno 2021 cruciaal om een webshop te hebben?
  • Wat kost een webshop en zet ik die beter zelf op of laat ik me ondersteunen?
  • Hoe kan ik me wapenen tegen andere webshops en vooral grote spelers (bol.com, ...)
  • ...

Lieven Van de Velde, freelance digitaal marketing expert, neemt jullie mee in de wereld van de online verkoop.

Deze sessie organiseren wij in samenwerking met Proximus.

Timing: 
donderdag, 28 oktober, 2021 - 13:00

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst die u met ons afsluit te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen gebruiken wij deze gegevens ook om u relevante informatie te bezorgen over het aanbod van UNIZO. U kan ten allen tijde bezwaar maken tegen deze laatste verwerking, via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be. Alle details over deze verwerkingen en uw rechten vindt u in ons privacybeleid

Onze partners hebben heel wat relevante informatie die u kan helpen in uw dagelijkse werking. Door uw akkoord te geven, staat u toe dat UNIZO de deelnemerslijst voorafgaandelijk aan de activiteit aan de partners bezorgt, en dat zij u nadien kunnen contacteren met relevante ondernemersinformatie. U kan deze toestemming ten allen tijde intrekken via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be.

Onze partners