Elevator pitch (Online)

Stelde iemand jou al eens de vraag “Vertel eens iets over jezelf”? Of hoe probeer je in 1 minuut je gesprekspartner te overtuigen van jouw toegevoegde waarde? Lukt het je om je boodschap zo enthousiast mogelijk over te brengen? Ontdek onze praktische tips en tricks voor jouw perfecte elevator pitch!

Ontdek hoe jij jezelf kan verkopen in 1 minuut en daarin de beste manier ontdekt je gesprekspartner enthousiast te overtuigen van jouw talenten.

Weet je al wat een elevator Pitch inhoudt? Prima, dan kunnen we jouw verhaal en overtuiging extra pimpen om je deal, overeenkomst of contract binnen te halen.

Schrijf je snel in voor deze sessie en stoom je klaar om een eventuele werkgever, recruiter of investeerder te overtuigen!

donderdag, 25 februari, 2021 - 12:00 t/m 14:00

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst die u met ons afsluit te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen gebruiken wij deze gegevens ook om u relevante informatie te bezorgen over het aanbod van UNIZO. U kan ten allen tijde bezwaar maken tegen deze laatste verwerking, via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be. Alle details over deze verwerkingen en uw rechten vindt u in ons privacybeleid

Onze partners hebben heel wat relevante informatie die u kan helpen in uw dagelijkse werking. Door uw akkoord te geven, staat u toe dat UNIZO de deelnemerslijst voorafgaandelijk aan de activiteit aan de partners bezorgt, en dat zij u nadien kunnen contacteren met relevante ondernemersinformatie. U kan deze toestemming ten allen tijde intrekken via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be.