Elevator pitch (Online)

Stelde iemand jou al eens de vraag “Vertel eens iets over jezelf”? Of hoe probeer je in 1 minuut je gesprekspartner te overtuigen van jouw toegevoegde waarde? Lukt het je om je boodschap zo enthousiast mogelijk over te brengen? Ontdek onze praktische tips en tricks voor jouw perfecte elevator pitch!

Ontdek hoe jij jezelf kan verkopen in 1 minuut en daarin de beste manier ontdekt je gesprekspartner enthousiast te overtuigen van jouw talenten.

Weet je al wat een elevator Pitch inhoudt? Prima, dan kunnen we jouw verhaal en overtuiging extra pimpen om je deal, overeenkomst of contract binnen te halen.

Schrijf je snel in voor deze sessie en stoom je klaar om een eventuele werkgever, recruiter of investeerder te overtuigen!

donderdag, 25 februari, 2021 - 12:00 t/m 14:00

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid