Design Thinking with Disney

Nam jij ooit deel aan een brainstorm waarin iemand de hele tijd zijn ‘zwarte hoed’ op had en continu met ‘ja-maar…’ bezwaren aan kwam zetten? Je bent niet alleen. Dagelijks vliegen doemdenkers en dromers elkaar in de haren, omdat ze totaal anders denken. Gelukkig is er een hele eenvoudige oplossing. Een constructieve methode waarmee zowel kritische- als creatieve mensen uit de voeten kunnen. De Disney Methode, een techniek bedacht door een creatief én zakelijk genie: Walt Disney.

Nu wij gaan net een stapje verder want vandaag de dag speelt in de maatschappij en binnen bedrijven innovatie een steeds grotere rol. Daar hoort ook een toestroom aan nieuwe ideeën bij, waar Design Thinking (ontwerp-denken) bij kan helpen.

Nice to know:

Design Thinking is een methode die gebruikt wordt om problemen op te lossen. De Design Thinking Methode is bij uitstek geschikt voor het oplossen van zeer complexe problemen (ook wel wicked problems genoemd). De mens staat centraal binnen de methodiek door problemen steeds vanuit menselijke behoeften te definiëren. Er worden oplossingsrichtingen bepaald met brainstormsessies, waarna je met de Design Thinking Methodiek direct een prototype maakt en de oplossing test in de praktijk.

Interesse? Ja, schrijf je dan in voor deze boeiende workshop! 

 

We starten om 12u

We eindigen om 13u

Timing: 
donderdag, 30 september, 2021 - 12:00
Helaas zijn de inschrijvingen afgesloten, we hopen u op een latere activiteit te mogen ontvangen.
Vriendelijke groeten het UNIZO team

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst die u met ons afsluit te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen gebruiken wij deze gegevens ook om u relevante informatie te bezorgen over het aanbod van UNIZO. U kan ten allen tijde bezwaar maken tegen deze laatste verwerking, via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be. Alle details over deze verwerkingen en uw rechten vindt u in ons privacybeleid

Onze partners hebben heel wat relevante informatie die u kan helpen in uw dagelijkse werking. Door uw akkoord te geven, staat u toe dat UNIZO de deelnemerslijst voorafgaandelijk aan de activiteit aan de partners bezorgt, en dat zij u nadien kunnen contacteren met relevante ondernemersinformatie. U kan deze toestemming ten allen tijde intrekken via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be.

Onze partners