Techclass | Onderwijs & Ondernemen

Techclass

Trek met je klas naar buiten... het bedrijfsleven in!

In iedere provincie zetten bedrijven heel graag hun deuren open voor jou en jouw leerlingen.

Info over TECHCLASS

• Met TECHCLASS ga je samen met de klas op bedrijfsbezoek.
  • Via een werkplekbezoek krijgen alle leerlingen van het secundair onderwijs méér zicht in hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Inzicht in de verschillende beroepsprofielen helpt jouw leerling bij het maken van de juiste studie- en/of beroepskeuze.
  • In sommige bedrijven kan er vanaf nu ook les gegeven worden! Of sterker nog: een bedrijfsbezoek kan gecombineerd worden met een les op de werkvloer. Dit hoeven niet uitsluitend economische of technische topics te zijn: waarom geen les aardrijkskunde geven in een bedrijf dat aan export doet? Of een les chemie in een waterzuiveringsbedrijf?
  • TECHCLASS is er voor alle studierichtingen: ASO, TSO, KSO en BSO en dit van het eerste tot en met het 6de leerjaar. Maar ook studenten uit het Hoger Onderwijs kunnen deelnemen.

Neem dit jaar deel aan TECHCLASS tijdens de Dag Van De Ondernemer (een initiatief van UNIZO). Gedurende een hele week van 18 tot 22 November 2019 doen verschillende ondernemingen hun deuren open.

Neem deel met jouw school.

Neem deel als onderneming

Wil je weten welke bedrijven bij jou in de buurt deelnemen aan Techclass 2019?  Bekijk ze hieronder!