Project Op Maat | Onderwijs & Ondernemen

Project Op Maat

EEN PROJECT OP JOUW MAAT!

Met het 'Project Op Maat' werken we samen met jou een project uit op jouw maat rond ondernemingszin en/of ondernemerschap. Dat kunnen inspiratiesessies zijn, een brainstorm of een haalbaarheidsstudie, maar even goed een ondernemer voor de klas of zelfs de organisatie van een ondernemende week op jouw school.

Binnen de O&O Academie wisselen we goede voorbeelden uit, delen we draaiboeken van ondernemende methodieken en aanpakken, stellen we online modules en tools ter beschikking die je kan inzetten in jouw lessen, werken we via train-the-trainers rond brainstorm methodieken, ondernemende competenties ...

Wil jij graag meer info? Of maak je graag een afspraak om een Project op maat samen te stellen?

Contacteer ons via Ondernemendeschool [at] unizo.be (subject: Project%20op%20maat)