Project Op Maat | Onderwijs & Ondernemen

Project Op Maat

EEN PROJECT OP JOUW MAAT!

Met het 'Project Op Maat' werken we samen met jou een project uit op jouw maat rond ondernemingszin en/of ondernemerschap. Dat kunnen inspiratiesessies zijn, een brainstorm of een haalbaarheidsstudie, maar even goed een ondernemer voor de klas of zelfs de organisatie van een ondernemende week op jouw school.

Binnen de O&O Academie wisselen we goede voorbeelden uit, delen we draaiboeken van ondernemende methodieken en aanpakken, stellen we online modules en tools ter beschikking die je kan inzetten in jouw lessen, werken we via train-the-trainers rond brainstorm methodieken, ondernemende competenties ...

Hoeveel kost een Project Op Maat?
Als school ben je UNIZO School Service lid waarbij je geniet van alle voordelen die we bieden binnen dit lidmaatschap.

Eén Project Op Maat beslaat min. een halve dag en kost 200 euro per halve dag. Wil je beroep doen op meerdere Projecten Op Maat in dezelfde school dan betaal je 100 euro voor een halve dag. 1 dag kost 300 euro, 2 opeenvolgende dagen 500 euro en een hele week 1.000 euro. Wens je de deelname van een externe expert als jurylid dan betaal je 200 euro per halve dag. Uiteraard bekijken we ook graag jouw Project op jouw Maat waarvoor we je een prijsvoorstel doen.

Aanpak Project Op Maat?
Onze provinciale UNIZO-adviseur komt graag langs op jouw school om samen met jou te bekijken welke doelstelling je wenst te bereiken. Aansluitend wordt er samen met jou een voorstel uitgewerkt dat hiervoor het meest geschikt is.