Vraag hier jouw Plankgas werkboek aan! | Onderwijs & Ondernemen

Vraag hier jouw Plankgas werkboek aan!

Vraag via onderstaand formulier eenvoudig jouw exemplaar van het Plankgas werkboek aan! Het is volledig gratis.

Dit werkboek biedt jou en je klas een houvast  om op een zeer praktijkgerichte manier doorheen alle stappen van de opmaak van een ondernemingsplan te gaan. Samen met je leerlingen maak je oefeningen offline, die dan online via onze Plankgas website ingevuld worden zodat een externe jury bestaande uit studenten KMO-Management van de Artevelde Hogeschool te Gent hier feedback op kunnen geven. Tevens zijn er voor jou als leerkracht per fase evaluatiesheets beschikbaar. Een absolute meerwaarde in je lessen.

Neem hier een inkijk in het werkboek.

1 0% 2 50% 3 100%
School gegevens
Indien je nog geen UNIZO lidmaatschap hebt, contacteren wij je graag hieromtrent.