Inschrijving plankgas | Onderwijs & Ondernemen

Inschrijving plankgas

Alle info en deelname aan de wedstrijd vind je op de Plankgas website. Wens je graag feedback van onze externe jury? Hou dan rekening met de opgegeven fases en deadlines.

Van zodra je USS lidmaatschap in orde is krijg je toegang tot de Plankgaswebsite en registreer je jezelf vanuit de rol die je inneemt:

(1) LEERKRACHT - Indien je vorig jaar reeds mee deed aan Plankgas kan je jouw zelfde login gebruiken op voorwaarde dat je je USS lidmaatschap vernieuwde.

(2) LEERLING - Leerlingen registreren zich zelf als individu of als team waarmee ze deze ondernemingsplanwedstrijd uitwerken.

Bij vragen: plankgas [at] unizo.be (subject: Vraag%20rond%20de%20ondernemingsplanwedstrijd%3A%20Plankgas) of contacteer je regionale O&O adviseur .