Bestel hier het plankgas werkboek | Onderwijs & Ondernemen

Bestel hier het plankgas werkboek

Bestel hier jouw plankgas werkboek voor jou en je leerlingen.

Dit werkboek biedt jou en je klas een houvast  om op een zeer praktijkgerichte manier doorheen alle stappen van de opmaak van een ondernemingsplan te gaan. Samen met je leerlingen maak je oefeningen offline, die dan online via onze Plankgas website ingevuld worden zodat een externe jury bestaande uit ondernemers, overheid en UNIZO hier feedback op kan geven. Tevens zijn er voor jou als leerkracht per fase evaluatiesheets beschikbaar. Een absolute meerwaarde in je lessen.

Neem hier een inkijk in het werkboek.

Per exemplaar is de prijs vastgelegd op 18 €.

Betalen kan via overschrijving:
BE15 7340 2463 0430  -> UNIZO Stichting Onderwijs & Ondernemen, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel

Met als vermelding : 'USS nummer van de school , Bestelling Plankgaswerkboek'

Interesse in de evaluatieformulieren? Bij aankoop van werkboeken voor je leerlingen krijg je de evaluatieformulieren per fase van het Plankgaswerkboek mee gestuurd.

Klik hier voor een overschrijvingsvoorbeeld