Maak kennis met onze UNIZO O&O Leerondernemingen 1819 | Onderwijs & Ondernemen

U bent hier

Maak kennis met onze UNIZO O&O Leerondernemingen 1819

Maak hier kennis met onze Leerondernemingen. Wij zijn bijzonder trots op onze ondernemende talenten en graag stellen we ze aan je voor. Vanuit UNIZO stimuleren we de aankoop bij je lokale ondernemer, zo ook bij onze Leerondernemingen.

 

Als pop-up leeronderneming uit het 7de jaar esthetische lichaamsverzorging van VISO Roeselare zorgen wij met ons gemotiveerde team ervoor dat de klant kan genieten van een behandeling op maat.

Het doel dat we voor ogen hebben is een ontspannende, gepersonaliseerde aanpak die de klant zowel tijdens zijn afspraak in het instituut als thuis een gelukkig gevoel geeft.

In ons instituut richten we ons niet enkel op vrouwen, maar ook mannen zijn zeker welkom. Ook zij kunnen met hun problemen en wensen bij ons terecht.

Wij zijn dan ook jullie Personal Coach in Beauty.

 

Je bent van harte welkom in hun pop-up schoonheidssalon op donderdag van 08:30 tot 11:30 en van 13:30 tot 16:30.

Adres: VISO Roeselare - Portstraat 8 te Roeselare. Boek je afspraak op 0484 921 448.

Door leerlingen 7de jaar in hun leeronderneming ‘Hairsolution’

Open op donderdagnamiddag

Reserveer op het nummer: 0499128447

 

 

Wij, leerlingen van 7 Mode van VISO Roeselare, specialisatie & trendstudie, verwelkomen jullie graag in onze leeronderneming.

Wij zorgen voor gepersonaliseerde artikelen met eigen ontwerp of quote! Ook voor retouches kan je bij ons terecht.

Kom gerust eens langs!

Wij zijn een kappersteam van 7 leerlingen uit het zevende jaar haarstilist van VISO Roeselare. We zijn met veel motivatie en goeie moed gestart met onze leeronderneming “7th hair care”.

In onze leeronderneming leren we in team werken en zelf ons kapsalon beheren op vlak van bestellingen, voorraadbeheer, boekhouding, klantenplanning…

“We care about your hair”.

Ons belangrijkste doel is dat de klanten zich goed voelen en tevreden zijn over ons werk.

Wij zijn de leerlingen van 6 Handel van Sint-Gregorius te Gentbrugge.

Ọdọ betekent jeugd in het Yoruba, een Nigeriaanse taal. Wij hebben voor deze bedrijfsnaam gekozen omdat mensen in verzorgingsproducten een fris en jeugdig gevoel zoeken, een echte spa-ervaring. Wij kunnen onze klanten dit gevoel bezorgen.

Met onze slogan : "Een ongerept stukje jij " willen wij u van harte uitnodigen om zeker eens langs te komen in onze Leeronderneming.

De winkel/koffiebar Oro Nero is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 12.00 - 13.30 uur

Iedereen is van harte welkom in deze bar om te genieten van een heerlijk warm kopje koffie.

 

De leerlingen van het 7e jaar haarzorg van school De Prins te Diest zijn er alvast ingevlogen. Sinds hun opening krijgen zij alleen maar lovende kritiek! Ondek ze via hun facebookpagina! Salounge

De leerlingen van het zevende jaar Retailmanagement en Visual Merchandising van OLVI starten morgen met hun leeronderneming. Ze houden de pop-upwinkel ‘Made in’ open, een schoolwinkel die versnaperingen, dranken en accessoires uit verschillende landen aanbiedt. (..) Je kan 'Made In' alvast volgen via Facebook  of/en via Instagram.

 

Lees hier het artikel van HLN.

 

 

De Leerlingen van het 7e jaar Retailmanagement van de Benedictuspoort campus Ledeberg lanceren : Cozy, Everyday a new Experience.

Op 20 November 2018 zal Cozy zijn deuren feestelijk openen vanaf 19u30.

Kom gerust ook eens een kijkje nemen in de "Cosy-room'' op de Hundelgemsesteenweg 93 9080 Ledeberg.

De studenten van 7 Retail Management, 7 Publiciteit & Illustratie, 7 Mode, 7 Haarstilist en 7 Organisatie-assistentie van het Heilig Graf in Turnhout openen op 4 december hun pop-upstore Lamoen. Nieuw dit jaar is de locatie. Ze openen hun winkel namelijk in The Box, een pand in de Sint-Antoniusstraat in Turnhout. Zo bevindt de winkel zich volledig in het hartje van Turnhout!

Lamoen is open van 4 tot 29 december 2018. U kunt elke dag terecht bij de leerlingen van 9.30 u tot 17.30 u, ook op zaterdag en op koopzondagen. De opbrengst van het project gaat naar een goed doel.

LAMOEN

Ondernemend project Heilig Graf

Sint-Antoniusstraat 8  2300 Turnhout

Negen leerlingen van het zevende jaar Winkelbeheer en Etalage van het Bernardustechnicum in Oudenaarde hebben aan de Hoogstraat “Deco-Vino” geopend, een winkel waar ze een assortiment decoratieartikelen en exclusieve wijnen verkopen.

Jan Biasino, Ines Becu, Rania Brik, Jochen Deconcker, Liesl De Haste, Volkan Karakaya, Robbe Lagast, Hanne Rasschaert en Axelle Van Hecke zetten samen hun schouders onder 'Deco-Vino'.

Popelt u van ongeduld om deze zeer mooie winkel te bezoeken? Dat kan van van dinsdag tot vrijdag van 12.30 tot 18 uur en op zaterdag van 11 tot 17 uur in de Hoogstraat 24 te Oudenaarde. 

Wilt u graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van 'Deco-Vino'? volg ze op Facebook of Instagram.

Wil jij jouw Leeronderneming ook in de spotlight zetten? Laat het ons weten op ondernemendeschool [at] unizo.be