Hackaton | Onderwijs & Ondernemen

U bent hier

Hackaton

Op 10, 11 en 12 april 2018 trok UNIZO Onderwijs & Ondernemen zich terug in het huis van de retail-detail in Antwerpen om samen met docenten, directie, ondernemers, studenten, professionals en overheid te brainstormen over de afschaffing van het bedrijfsbeheer. Wat zijn de noden van de pré-starter? De hackaton werd gefaciliteerd door The House of Innovation. Er werd gewerkt in multidisciplinaire teams rond 3 personae. Tussentijds kwamen experten en pré-starters langs om de concepten af te toetsen en bij te sturen. Het was een super verrijkende driedaagse waar partnerships werden gesmeed en lange termijn samenwerkingen zijn ontstaan. 

Zit jij met een vraagstuk waarover je je graag wenst te buigen samen met jouw stakeholders? Laat het ons weten en we zetten een hackaton op waarbij je 3 dagen later met zeer gerichte oplossingen naar huis gaat. Een echte aanrader!

Dag 1: Waarom zijn we hier vandaag? Duidelijke omschrijving probleemstelling, aanpak over de drie dagen heen, wie komt langs, waar willen we staan op dag 3? 

Dag 3: Een professionele en diverse jury woont de pitches bij en geeft heel gerichte feedback! Een drink om onze 3 daagse hackaton af te sluiten en the next steps worden besproken.

Pitchingsessie: Kort en krachtig, met tips & tricks!

Yes, we did it! Schitterende samenwerking, super inspirerend, en zeer pragmatisch en oplossingsgericht! We gaan naar huis met 4 zeer concrete oplossingen waarmee we verder aan de slag gaan! Cheers!