Secundair onderwijs | Onderwijs & Ondernemen

Secundair onderwijs

In het secundair onderwijs stimuleren we binnen de leeronderneming om over de opleidingen en richtingen heen te werken. Het verbinden van alle aanwezige talenten in een school over de opleidingen creëert vuurwerk! It's a kind of magic!

Een best practice die we momenteel aan het uitwerken zijn in Anderlecht is een Buso school die samenwerkt met TSO, opleiding kantoor en boekhouden in het kader van hun leeronderneming 'Bru-divers'. De doelstelling is ook om de buurt mee te betrekken bij deze leeronderneming. Dit ondernemend project kadert perfect binnen de missie van de school: "De instelling van deze school wil alle kinderen, jongeren en volwassenen voorbereiden op een harmonieus samenleven in een veeltalige en multiculturele samenleving".

De foodtruck van de Cardijnschool is gearriveerd!