Hoger Onderwijs | Onderwijs & Ondernemen

Hoger Onderwijs

In het hoger onderwijs bieden we een juridisch kader aan: STEP. Daarbinnen kunnen studenten real-life hun eigen onderneming vorm geven, begeleid door UNIZO. STEP staat voor Student Enterprise. Dit kader is aangepast aan de nieuwe business modellen van vandaag: pop-ups, events, webshops... Tijdens de O&O Academy delen we ervaringen over de opleidingen heen. We baseren ons hiervoor op de ENTRE-COMP, het Europees kader rond ondernemende competenties.

"Innovatieve ideeën zoeken, risico's nemen, startkapitaal vinden, het bedrijf managen... Het is slechts een greep uit de talrijke vaardigheden die hierbij aan bod komen. De Student Enterprise kan ingericht worden in alle opleidingen in het hoger onderwijs en dit opleidingsoverschrijdend. Je leert zoveel meer door te doen!"