Bedrijfsbezoek | Onderwijs & Ondernemen

Bedrijfsbezoek

Als leerkracht/docent is het super belangrijk dat je zelf mee blijft met de veranderingen op de werkvloer. De technologische evoluties gaan razend snel. Via de O&O Academy organiseren we op geregelde tijdstippen bedrijfsbezoeken waar je meer te weten komt over de evoluties binnen specifieke sectoren en waar je proeft en voelt hoe het er aan toe gaat in het werkveld. Je bouwt tevens je netwerk uit om zo werkplekken te vinden in het kader van het duaal leren, stageplaatsen, bedrijven die real-life opdrachten willen laten uitwerken door leerlingen/studenten in het kader van een GIP/eindwerk/bachelorproef/masterproef of binnen een lesopdracht waar je projectmatig wenst te werken. Een absolute meerwaarde!

En misschien heb je wel interesse om zelf een periode stage te lopen in een bedrijf om zo meer voeling te krijgen met het bedrijfsleven.

Op bezoek in het huis van de Retail in Antwerpen waar alle laatste technologische snufjes uit de Retailmarkt te zien zijn, hier in België nog niet verkrijgbaar! Ontdek hoe de winkel van de toekomst er uit ziet!

Op bedrijfsbezoek in het bedrijf HAKI in Izegem. HAKI biedt hoogwaardige energiebesparende oplossingen aan voor de isolatie van de woning: ramen, deuren, schuiframen, woonveranda's en zonwering en dit in alle landen.

Retail Detail, Jorg Snoeck