Workshops | Onderwijs & Ondernemen

GRATIS ONLINE LESPAKKETTEN VOOR SECUNDAIR EN HOGER ONDERWIJS

Met het UNIZO SCHOOL SERVICE lidmaatschap behoor je tot onze O&O Community en heb je toegang tot tal van online modules geschikt voor secundair onderwijs, hoger onderwijs en volwassenenonderwijs.

De basismodule 'Ik start een eigen zaak' is ontwikkeld voor leerkrachten die zonder enige voorkennis van economie, hun leerlingen een middag willen onderdompelen in de 'wondere wereld van de zelfstandige ondernemer'.

Daarnaast stellen we online materiaal en tools ter beschikking waarmee je als leerkracht zelf onmiddellijk aan de slag kan en dit rond de opmaak van het Business Model Canvas (je haalbaarheidsstudie in 1 A4), het brainstorm proces, het financieel plan, het vermarkten van je product/dienst... Vanuit UNIZO Onderwijs & Ondernemen organiseren we binnen de O&O Academy workshops om jou als leerkracht/docent/prof onder te dompelen in deze online lespakketten zodat je er snel zelf mee aan de slag kunt. Via interactieve workshops neem je jouw leerlingen/studenten mee naar de wereld van het ondernemen om zo hun ondernemingszin te stimuleren.

We stellen je ook graag ons ondernemersnetwerk ter beschikking met toegang tot de meest actuele sectorinformatie en waar je een beroep kunt doen op boeiende getuigenissen van jonge starters en gevestigde ondernemers.

Bekijk hier de presentatie van de O&O Academy op 19/09/2018