U bent hier

Train-The-Trainer

Vertrekkend vanuit de Entre-comp ontwikkelde UNIZO samen met SYNTRA Vlaanderen en KULeuven een wetenschappelijk onderbouwd (zelf)-reflectie instrument bedoeld voor:

  • Potentiële ondernemers, zoals studenten of al wie ondernemende dromen heeft
  • Starters
  • Herstarters
  • Gevestigde ondernemers

De Entre-Spiegel kan ingezet worden in het kader van ondernemersopleidingen en/of bij heel diverse begeleidingen naar ondernemerschap, maar zeker ook in niet-economische opleidingen en de lerarenopleiding.

Het is een 360° feedback tool waarbij de ondernemende competenties tastbaar gemaakt worden, wat helpt bij het bespreken en verder ontwikkelen van deze competenties. Je kan de Entre-Spiegel gebruiken om teams samen te stellen zodat je een mix aan ondernemende competenties bij mekaar zet. Laat dan die kruisbestuiving maar komen!

Ben je ondertussen zelf benieuwd geworden naar jouw ondernemende competenties? Ben je bereid om zelf die spiegel voor te houden? Volg dan de workshop ‘Entre-spiegel 2.0’! Het volgen van de training kost 75 euro. Daarna krijg je onbeperkt toegang tot de Entre-Spiegel.

Steeds meer jongeren vinden al tijdens hun hogere studies de tijd rijp om hun idee om te zetten naar de praktijk. Ze doen de studieboeken af en toe dicht en wagen zich aan de opstart van een eigen bedrijf. Daarbij is een ondernemende houding cruciaal voor een professionele loopbaan, of je nu ondernemer wordt of niet. De ENTRE-Spiegel 2.0 geeft je een eerste kijk op je ondernemersvaardigheden. Je docent zal je hierin verder begeleiden..

Het Agentschap Innoveren en Ondernemen subsidieert diverse initiatieven die ondernemend onderwijs stimuleren. De UNIZO Stichting Onderwijs & Ondernemen is structurele partner van Agentschap Innoveren en Ondernemen en focust sterk op programma’s en acties die jongeren ondernemerservaring laten opdoen in het onderwijs.