Klankbordgroepen | Onderwijs & Ondernemen

Klankbordgroepen

Vanuit UNIZO Onderwijs & Ondernemen vinden we het belangrijk om samen met de leerkrachten en docenten klankbordgroepen te organiseren om zo te luisteren naar wat er leeft in het onderwijs en mee te zoeken naar oplossingen. Ook het delen van goede praktijken is een absolute meerwaarde om te leren van elkaar en elkaar te inspireren.

We stelden een klankbordgroep samen die 3 keer/jaar samenkomt om na te gaan of ons aanbod afgestemd is op de noden die er leven om de brug te slaan tussen onderwijs & ondernemen.

Deelnemers Klankbordgroep O&O 2018-2019

Heb je interesse om tevens deel uit te maken van onze adviesraad of op een andere manier mee betrokken te worden in onze werking Onderwijs & Ondernemen? Laat het ons gerust weten via ondernemendeschool [at] unizo.be (subject: Interesse%20in%20deelname%20adviesraad)

Minister Crevits slaat de brug tussen Onderwijs & Ondernemen met leerlingen, leerkrachten, directie, ondernemers en overheid.