UNIZO STEP

WAT HOUDT HET TRAJECT IN?

1. Kennismakend gesprek:

Op basis van jullie vragen of noden reiken we specifieke  tools  aan om jullie verder te helpen in jullie ondernemersavontuur. Dit kan gaan van een VPC, BMC tot het samen invullen van een SWOT analyse.

We maken kennis met elkaar en indentificeren de richting waar jullie naar willen uitgaan.

2. Het lanceringsgesprek: 

We bouwen verder op het kennismakend gesprek en gaan dieper in op de reeds aanwezige facetten. Zijn er specifieke zaken waar jullie extra begeleiding in nodig hebben? We tekenen het traject verder uit op basis van jullie noden en stimuleren de effectieve opstart van je STEP onderneming.

3. Status update:

 Via enkele opvolggesprekken oordeelt jouw toegewezen adviseur of jullie  nood hebben aan een extra begeleiding. Dit kan gaan over een technische ondersteuning of louter een administratieve begeleiding.   

4. Eindgesprek & resultaat: 
Tijdens het eindgesprek overlopen jullie en de adviseur de laatste stand van zaken van jullie onderneming en kan je er voor kiezen om de onderneming stop te zetten of verder te zetten onder de vorm van Student-Ondernemer. De docent ontvangt een evaluatie van de adviseur dat gebruikt kan worden tijdens de evaluatie binnen de opleiding.  
 

KENNISMAKING

Een STEP start je niet van vandaag op morgen. Wens je meer info en wil je een persoonlijk contact moment vastleggen?

Boek je afspraak

 

Belangrijke documenten

Algemeen info blad

FAQ 

Leerleenbrief

Logo STEP

Polis verzekering

Attest Stopzetting

             

                 Hoe begin ik eraan? 

                  Klik op elke stap en je kan van start!

Onze partners