Project op maat

Workshops/Webinars op maat

Meer leren over ondernemingszin en ondernemerschap?
Met een poule van experten zorgen we ervoor dat we studenten en/of docenten kunnen inspireren, informeren en begeleiden met onze online en offline sessies rond het opstarten en uitvoeren van een onderneming.

Diverse WOM’s in vier thema’s

De WOM’s bestaan uit vier thema’s met verschillende workshops die de docenten en/of studenten kunnen volgen.

• The personal Spirit (Wie ben ik? Hoe presenteer ik mezelf? Wat wil ik? Wat zijn mijn kwaliteiten?)
  • The Business Life (Hoe start ik mijn zelfstandige zaak? BMC, Design Thinking, Value Proposition)
  • The Digital Boost Skills (Informeren en sensibiliseren over online identiteit)
  • Me in the Future (Wat wil ik? Wat zou ik willen bereiken? Inspiratietour)

Online & Offline aanbod

Onze online Webinars zijn gratis en terug te vinden via de link hieronder.

De offline Workshops zijn vraag gestuurd en kunnen samen met de provinciale adviseurs op maat, op niveau en binnen een tijdslimiet van de eindgebruiker uitgewerkt worden. Ons team van adviseurs zorgen voor de ludieke interactie, de hands on tools en verbinden graag met hun breed netwerk van ondernemers om in te kunnen spelen op de noden van het hoger onderwijs.

Interesse in een "offline" WOM? Vertel ons hieronder welke sessie je wil organiseren en dan bekijken we graag op welke manier we jullie kunnen helpen.

Online webinars  Offline POM aanvragen