Bedrijfsbezoek | Onderwijs & Ondernemen

Bedrijfsbezoek

Als leerkracht/docent is het super belangrijk dat je zelf mee blijft met de veranderingen op de werkvloer. De technologische evoluties gaan razend snel. Op jouw aanvraag regelen wij voor jou  bedrijfsbezoeken waar je meer te weten komt over de evoluties binnen specifieke sectoren en waar je proeft en voelt hoe het er aan toe gaat in het werkveld. Je bouwt tevens je netwerk uit om zo werkplekken te vinden in het kader van het duaal leren, stageplaatsen, bedrijven die real-life opdrachten willen laten uitwerken door studenten in het kader van een bachelorproef/masterproef of binnen een lesopdracht waar je projectmatig wenst te werken. Een absolute meerwaarde!

Wens je met jouw studenten een bedrijfsbezoek te doen, en kan je hier wat hulp bij gebruiken?

Laat het ons weten via ondernemendeschool [at] unizo.be (subject: Interesess%20in%20een%20bedrijfsbezoek) en profiteer van ons ondernemingsnetwerk van maar liefst meer dan 110 000 vlaamse ondernemingen!

Enkele voorbeelden uit het verleden:

Op bezoek in het huis van de Retail in Antwerpen waar alle laatste technologische snufjes uit de Retailmarkt te zien zijn, hier in België nog niet verkrijgbaar! Ontdek hoe de winkel van de toekomst er uit ziet!

Op bedrijfsbezoek in het bedrijf HAKI in Izegem. HAKI biedt hoogwaardige energiebesparende oplossingen aan voor de isolatie van de woning: ramen, deuren, schuiframen, woonveranda's en zonwering en dit in alle landen.