Mono Masterclass | Onderwijs & Ondernemen

Mono Masterclass

Zowel binnen als buiten het curriculum kunnen studenten zich buigen over real-life uitdagingen binnen de sector en het opleidingsdomein waarin de student actief is. Door het werken op deze uitdagingen in het werkveld maakt de student kennis met de werkomgeving en maakt de werkgever kennis met de competenties en talenten van de student, de toekomstige werknemer.

Door de verschillende stappen in het Mono traject doorlopen, staat de student sterker op de arbeidsmarkt. Dit door de zeer praktijkgerichte aanpak waarbij de student gecoacht wordt door ervaren managers en ondernemers met wie interessante netwerken uitgebouwd worden. In het MONO traject werk je aan de 21st century skills:

• in team werken
  • netwerken
  • kritische ingesteldheid
  • probleemoplossend werken
  • omgaan met informatie
  • talentmanagement.

Meer info vind je op de website van Mono Masterclass
Mono Masterclass was ook te gast bij Kanaal Z. Bekijk hier de reportage.

Aftermovie Mono 2.0

Fons Leroy, topman VDAB: "Ik geloof heel sterk in het praktijkgericht leren, zeker als men gecoacht wordt door ervaren managers en ondernemers. Op die manier maak je kennis met de waarden van ondernemingszin en -schap, maar ook met de competenties van de toekomst! Die zijn van belang om morgen je weg te maken op de arbeidsmarkt!"

Nicolas Vanden Eynden, ICC ghent: "MONO en ICC, een fantastisch verhaal! MONO heeft een project bij mij opgestart, fantastische terugkoppelingen en een mooi resultaat dat past binnen mijn verwachtingspatroon."

Mono Masterclass

Thierry Semey, Directeur Afgevaardigd Bestuurder SYNTRA Midden-Vlaanderen: "MONO zette zijn tanden in de uitwerking van een maakatelier en stelde een innovatief concept voor waarmee we verder aan de slag gaan. Een absolute aanrader!"

Tanguy Serraes, CEO Confiserie Larmuseau: "De MONO talenten zijn super gemotiveerde en enthousiaste gasten die mee zijn met de nieuwste technologieën. De marketingcommunicatie die ze voor Luggage Buttler uitwerkten, gaf ons fantastische inzichten en ideeën. Ik zou het ieder bedrijf aanbevelen!"