Digital Boost Day Sprekers

Wie zijn de sprekers?

Ontdek al onze sprekers!

Heb je een algemene vraag voor 1 van hen? Laat het ons weten in de Livestream Chat of tijdens 1 van de sessies.

Lieven
Van de Velde
Freelance, Proximus
Room 1
17u-18u

Praktische gids over hoe je zelf een website bouwt. Lieven vertelt je graag hoe je stap voor stap zelf aan de slag kan gaan en in een handomdraai een eigen website kan bouwen.

Contact

Ulrich
Petré
Zaakvoerder / Puva Coaching
Room 4
15u30-16u30

PUVA Coaching & Consultancy werd opgericht met als doel mensen te helpen om hun leven en loopbaan opnieuw in beweging te zetten en verder te laten groeien. Ulrich is er van overtuigd dat met de juiste mindset, skillset en toolset mensen het leven kunnen leven die ze wensen. 

Contact

Erendiz
Ates
AZ solutions
Room 3
17u-18u

Erendiz Ates, trainer & mede-zaakvoerder van AZ-Solutions, helpt bedrijven en professionals groeien met een sterke LinkedIn strategie en authentieke social branding. Gekenmerkt door zijn kwalitatieve- en persoonlijke aanpak, toont hij de kracht van LinkedIn & social en hoe dit je dit als volwaardige tool in jouw branding kan implementeren.

Contact

Frank
Dethier
Zaakvoerder, LQ
Room 1
15u30-16u30

Frank heeft meer dan 25 jaar ervaring in internationale bedrijven en start-ups met een sterke passie voor Innovatie, Marketing & Digitaal. Hij coacht start-ups in hun zoektocht naar een business model en groei. Daarnaast brengt hij graag zijn kennis over naar anderen en coacht hij jonge ondernemers en bedrijfsleiders.

Contact

Piet
Sonck
Filmmaker, Gypsy Productions
Room 3
13u-14u

All-round filmmaker & Businessman, & via versa. Liefst gecombineerd.

Contact

Sebastiaan
Jans
UCLL & Digital Solutions
Room 2
15u30-16u30

Sebastiaan Jans is zowel lector als kernonderzoeker aan de UCLL hogeschool. Met meer dan 14 jaar ervaring in Technology Enhanced Learning coördineert hij de focuslijn TEL binnen het expertisecentrum Digital Solutions. De focuslijn werkt vooral aan Europese subsidieprojecten en is een graag geziene partner als ontwikkelaar van diverse digitale oplossingen in het e-leren.

Contact

Giel
Thomas
CEO, Dexxter
Room 2
14u15-15u15

Beroep

2016 - 2017: audit KPMG

2017 - 2020: oprichter en bestuurder boekhoudkantoor Ondernemingscoach

2021- heden: co-founder en CEO Dexxter

Contact

Kutlu
Taskin
LEARNABLE.
Room 1
13u-14u

Als ervaren docent en ondernemer heeft Kutlu Taskin Tuna een heel parcours doorlopen. Na meertalige studies bedrijfseconomie in Leuven, Istanbul en Londen ging hij aan de slag bij Facebook en vervolgens bij Twitter als adviseur voor de kmo’s die sociale media willen integreren in hun marketing mix. Sinds 2015 is hij weer in België. 

Contact

Louise
Soen
So Buzzy
Room 3
15u30-16u30

Waarschijnlijk wist je het al, maar TikTok zit serieus in de lift. Niet alleen Gen Z vindt dagelijks zijn weg naar het populaire platform, maar ook steeds meer dertigers, veertigers, vijftigers en zelfs zestigers zijn niet meer weg te slaan. Je kan dus als bedrijf een streepje voor hebben als je TikTok integreert in je kanalenmix. Niet zeker waar te beginnen met TikTok? Say no more!

Contact

Els
Tiri
Zaakvoerder TIRI HR Consulting
Room 4
14u15-15u15

Veerkracht en digitale detox

Contact

Jasper
Olaerts
Tostersoftware
Room 5
17u-18u

We bewandelen samen de Customer Journey met praktijkgerichte cases uit de lokale en internationale B2B en B2C bedrijven.

Contact

Eef
Housen
UNIZO
Room 5
14u15-15u15

Een korte toelichting van dit gratis UNIZO platform dat je als student zal ondersteunen bij de opstart van je onderneming.

Contact

Astrid
Van Damme
Google
Room 5
13u-14u

Freelance in creatieve sector met focus mode en design sinds 2007 in binnen-en buitenland, voor concepten zoals Essentiel, Fashion Club 70, Tomorrowland, Trendwolves,...

Eigen duurzaam kleding-en schoenenmerk gestart in 2020

Focus op creatieve en duurzame aanpak binnen digitale marketing.

39 jaar oud, 2 tienerdochters, woonachtig in Aalst.