U bent hier

The Walt Disney brainstorm (Online)

Nam jij ooit deel aan een brainstorm waarin iemand de hele tijd zijn ‘zwarte hoed’ op had en continu met ‘ja-maar…’ bezwaren aan kwam zetten? Je bent niet alleen. Dagelijks vliegen doemdenkers en dromers elkaar in de haren, omdat ze totaal anders denken. Gelukkig is er een hele eenvoudige oplossing. Een constructieve methode waarmee zowel kritische- als creatieve mensen uit de voeten kunnen. De Disney Methode, een techniek bedacht door een creatief én zakelijk genie: Walt Disney.

Ervaar deze praktische workshop, gevuld met heel wat handige tips en tricks. Maak van jouw idee een haalbare zaak. Laat je niet afschrikken door doemdenkers of nee knikkers, maar ga er gewoon voor! Wij geloven er alvast in!

Interesse? Ja, schrijf je dan in voor deze boeiende workshop!

maandag, 22 februari, 2021 - 12:00 t/m 14:00

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst die u met ons afsluit te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen gebruiken wij deze gegevens ook om u relevante informatie te bezorgen over het aanbod van UNIZO. U kan ten allen tijde bezwaar maken tegen deze laatste verwerking, via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be. Alle details over deze verwerkingen en uw rechten vindt u in ons privacybeleid

Onze partners hebben heel wat relevante informatie die u kan helpen in uw dagelijkse werking. Door uw akkoord te geven, staat u toe dat UNIZO de deelnemerslijst voorafgaandelijk aan de activiteit aan de partners bezorgt, en dat zij u nadien kunnen contacteren met relevante ondernemersinformatie. U kan deze toestemming ten allen tijde intrekken via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be.

Onze partners