U bent hier

The Walt Disney brainstorm (Online)

Nam jij ooit deel aan een brainstorm waarin iemand de hele tijd zijn ‘zwarte hoed’ op had en continu met ‘ja-maar…’ bezwaren aan kwam zetten? Je bent niet alleen. Dagelijks vliegen doemdenkers en dromers elkaar in de haren, omdat ze totaal anders denken. Gelukkig is er een hele eenvoudige oplossing. Een constructieve methode waarmee zowel kritische- als creatieve mensen uit de voeten kunnen. De Disney Methode, een techniek bedacht door een creatief én zakelijk genie: Walt Disney.

Ervaar deze praktische workshop, gevuld met heel wat handige tips en tricks. Maak van jouw idee een haalbare zaak. Laat je niet afschrikken door doemdenkers of nee knikkers, maar ga er gewoon voor! Wij geloven er alvast in!

Interesse? Ja, schrijf je dan in voor deze boeiende workshop!

maandag, 23 november, 2020 - 13:00 t/m 14:00

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid

Onze partners