The Value Proposition Canvas (Online)

Met onze workshop the Value Proposition Canvas kijken we naar wat klanten écht willen, welk probleem zij hebben en hoe dat opgelost kan worden en waar hun ‘pains’ en ‘gains’ zitten. Door dit op een gestructureerde en visuele manier uit te drukken, wordt meteen duidelijk hoe de waardepropositie van de diensten en/of producten het beste bijgeschaafd kan worden in aansluiting op de wensen van de klant.

Op zoek nog naar bruikbare tips en tricks voor in je (toekomstige) onderneming? Laat je informeren, doe kennis op van onze experten die dagdagelijks met ondernemers in contact staan.

Versterk je door onze online sessie, ervaar onze makkelijke en toepasbare tips en tricks. Het enige wat jij nog moet doen is je simpelweg inschrijven! Tot dan!

maandag, 15 maart, 2021 - 13:00 t/m 14:00

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst die u met ons afsluit te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen gebruiken wij deze gegevens ook om u relevante informatie te bezorgen over het aanbod van UNIZO. U kan ten allen tijde bezwaar maken tegen deze laatste verwerking, via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be. Alle details over deze verwerkingen en uw rechten vindt u in ons privacybeleid

Onze partners hebben heel wat relevante informatie die u kan helpen in uw dagelijkse werking. Door uw akkoord te geven, staat u toe dat UNIZO de deelnemerslijst voorafgaandelijk aan de activiteit aan de partners bezorgt, en dat zij u nadien kunnen contacteren met relevante ondernemersinformatie. U kan deze toestemming ten allen tijde intrekken via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be.