Doe mee aan TECHCLASS en schrijf je nu in! | Onderwijs & Ondernemen

Doe mee aan TECHCLASS en schrijf je nu in!

TECHCLASS 2018 is er in gevlogen op vrijdag, 21 september 2018, en hoe?!  Samen met Minister Crevits, Minister Muyters, Minister Vandeput en onze CEO Danny Van Assche en de TECHCLASS peter Herman Verbruggen (Marcske FC de Kampioenen) zetten we de technische opleidingen (STEM)  in de kijker: zowel als mogelijke vervolgopleiding voor leerlingen lager, secundair en hoger onderwijs, maar ook de vele STEM job profielen van onze ondernemers. Tevens proberen we erin te slagen om de perceptie van de ouders bij te sturen rond het technisch onderwijs.

Hoe doen we dit?

Zowel STEM scholen als bedrijven geven we extra aandacht door hen bij elkaar te brengen en er een ondernemende dag van te maken, dit alles in samenwerking met defensie die zelf 1000 STEM-job profielen zoekt.
Een ‘meet & greet’ met bedrijfsleider(s) en ondernemers waarbij connecties en afspraken kunnen vastgelegd worden voor stageplaatsen of rond duaal leren of voor de uitwerking van andere praktijkgerichte opdrachten. Al nagedacht om een project te doen i.s.m. defensie?
Tijdens het bedrijfsbezoek kan er een aangepaste praktijkgerichte les gegeven worden, kan je nieuwe technologie├źn ontdekken…

Help mee jongeren warm te maken om te kiezen voor een technische opleiding en zet tevens jouw school in de kijker.

Heb je nog vragen, of wil je er meer van weten ?

Contacteer dan de TECHCLASS projectverantwoordelijke :

UNIZO Onderwijs & Ondernemen – Willebroekkaai 37 – 1000 Brussel

Dirk Braeckevelt - M: 0479/493425 - techclass [at] unizo.be (subject: TECHCLASS%20EVENT%2021%2F09%2F2018)

Doe mee aan TECHCLASS schooljaar 2018-2019 en schrijf je in
Onze O&O adviseur zoekt een match met een bedrijf uit jouw regio.

STEM kan de wereld redden!

Doe mee met je klas aan TECHCLASS  en win een lifesizer van Herman Verbruggen.

Aftermovie TECHCLASS