U bent hier

Starterssessie (Online)

Hoe start ik nu een zelfstandige zaak op? Wat heb ik nodig? Hoe vraag ik een BTW nummer aan? Hoe laat ik me het beste begeleiden?  Welke verzekering(en) bestaan er? Hoe ben ik nu wettelijk in orde? Onze adviseurs, dagelijks in de weer met en voor ondernemers, laten je proeven van tips en tricks die elke toekomstige werkgever nodig heeft. Geen theorie maar praktische tips. Ook als je met je vrienden een onderneming wil opstarten, probeer je vooral goed voor te bereiden. Of je denkt eraan om in de toekomst zelf ook te starten als zelfstandige? Informeer je door onze gedreven en niet onbelangrijk doorwinterde adviseurs!

Laat je onderdompelen in deze workshop, wij loodsen je doorheen het ondernemersavontuur.  Stel al je prangende vragen in deze sessie en schrijf je snel in!

maandag, 26 oktober, 2020 - 12:00 t/m 14:00

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid

Onze partners