U bent hier

Starterssessie (Online)

Hoe start ik nu een zelfstandige zaak op? Wat heb ik nodig? Hoe vraag ik een BTW nummer aan? Hoe laat ik me het beste begeleiden?  Welke verzekering(en) bestaan er? Hoe ben ik nu wettelijk in orde? Onze adviseurs, dagelijks in de weer met en voor ondernemers, laten je proeven van tips en tricks die elke toekomstige werkgever nodig heeft. Geen theorie maar praktische tips. Ook als je met je vrienden een onderneming wil opstarten, probeer je vooral goed voor te bereiden. Of je denkt eraan om in de toekomst zelf ook te starten als zelfstandige? Informeer je door onze gedreven en niet onbelangrijk doorwinterde adviseurs!

Laat je onderdompelen in deze workshop, wij loodsen je doorheen het ondernemersavontuur.  Stel al je prangende vragen in deze sessie en schrijf je snel in!

donderdag, 11 maart, 2021 - 12:00 t/m 14:00

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst die u met ons afsluit te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen gebruiken wij deze gegevens ook om u relevante informatie te bezorgen over het aanbod van UNIZO. U kan ten allen tijde bezwaar maken tegen deze laatste verwerking, via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be. Alle details over deze verwerkingen en uw rechten vindt u in ons privacybeleid

Onze partners hebben heel wat relevante informatie die u kan helpen in uw dagelijkse werking. Door uw akkoord te geven, staat u toe dat UNIZO de deelnemerslijst voorafgaandelijk aan de activiteit aan de partners bezorgt, en dat zij u nadien kunnen contacteren met relevante ondernemersinformatie. U kan deze toestemming ten allen tijde intrekken via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be.

Onze partners