Plankgas Kick-Off voor nieuwe leerkrachten

Beste leerkrachten

OP 20 mei om 19.00 ontdek je via een online sessie alles over  2 boeiende, ondernemende projecten voor het secundair onderwijs conform met de leerplandoelen nl. plankgas en plankgas pop-up.

Tijdens deze sessie geven we je alle details over de projecten en hoe je dit concreet kan implementeren in jouw lessen. We richten ons voornamelijk op leerkrachten die het project nog niet kennen.

donderdag, 20 mei, 2021 - 19:00

Onze partners hebben heel wat relevante informatie die u kan helpen in uw dagelijkse werking. Door uw akkoord te geven, staat u toe dat UNIZO de deelnemerslijst voorafgaandelijk aan de activiteit aan de partners bezorgt, en dat zij u nadien kunnen contacteren met relevante ondernemersinformatie. U kan deze toestemming ten allen tijde intrekken via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be.