Online Innovatiekamp

zaterdag, 20 maart, 2021 - 10:00 t/m 16:00

Doe met jouw school mee aan het Online Innovatiekamp van UNIZO Ondernemend Onderwijs! Tijdens het Innovatiekamp worden studenten uitgedaagd om hun idee uit te werken voor één van de 2 challenges in de zorgsector: ‘Hoe kunnen we jongeren meenemen in een gezondere levensstijl?’ en ‘Hoe kunnen we het verblijf in een zorginstelling aangenamer maken?’

Hoe gaat het praktisch in zijn werk?

Vaardig per school een team af van 6 super enthousiaste studenten die op zaterdag 20 maart, van 10-16 uur zich willen meten tegen andere schoolteams.

Het team wordt die dag gecoacht door UNIZO adviseurs én experten van het BlueHealth Innovation Center die ze ook zullen begeleiden in het traject ‘From ideation till pitching’. Zo kunnen ze samen hun idee voor één van de challenges meer vorm geven. Op het einde van de dag stellen ze hun uitgewerkte case voor aan een jury panel die de 2 beste ideeën zal selecteren.

Dit initiatief wordt o.w.v. geldende coronarichtlijnen digitaal georganiseerd. Deelname is volledig gratis!

Programma in een notendop

10u00-10u10 Verwelkoming

10u10-10u30 UItleg van de twee challenges

10u30-11u30 Double diamond design thinking

11u30-12u30 value proposition canvas

12u30-13u30 Lunch

13u30-14u30 Pitch voorbereiden

14u30-15u30 Pitchen voor de jury

15u30-16u00 Uitreiking jury- en publieksprijs met feedback

16u00 Einde

Wat kunnen de studenten winnen?

De hoofdprijs: ondersteuning bij het uitwerken van hun idee onder de vorm van een STEP (Student Enterprise), gebruik van het UNIZO Netwerk en bioscooptickets voor Kinepolis!

2e prijs: ondersteuning bij het uitwerken van hun idee onder de vorm van een STEP en gebruik van het UNIZO Netwerk.

Schrijf je hier in!

Dit online innovatiekamp is een organisatie van UNIZO ondernemend onderwijs in samenwerking met BlueHealth Innovation Center.