Online aanwezigheid bij de start van je zaak

Digitalisering blijft ook bij de opstart van je zaak van groot belang. Of het nu gaat om het verstrekken van essentiële informatie aan je klanten, het promoten van je diensten, het beheren van je merkimago, ... Alles gebeurt online. 
 

Als toekomstige ondernemer voel je je soms misschien een beetje overweldigd door deze nieuwe toepassingen en weet je niet waar je moet beginnen om jouw online aanwezigheid te verbeteren. 

Voorbeelden die onder meer aan bod zullen komen tijdens deze sessie zijn:  

1. Vindbaarheid van je zaak: Hoe en waar kunnen anderen je vinden? Online, fysiek? 

2. Imago: Hoe verbeter je de online reputatie van je STEP-UP of van je onderneming? 

3. Online zichtbaarheid: Hoe maak je een website & socials die opvallen en opgemerkt worden?

4. Zoekfuncties: Hoe geraak je zo hoog mogelijk in de zoekresultaten? 

Wil je hier meer over weten?
Schrijf je dan in voor deze boeiende online sessie, met gastspreker Lieven Van De Velde (ervaringsdeskundige voor oa Proximus).
Hij neemt je mee in een zeer praktische en realistische sessie boordevol nuttige tips. 

PRAKTISCH:

De sessie vindt online plaats (teamslink ontvangen je kort voor de start) op donderdagmiddag 20/10 van 12u tot 13u. 

Tot dan! 

Timing: 
donderdag, 20 oktober, 2022 - 12:00 t/m 13:00

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst die u met ons afsluit te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen gebruiken wij deze gegevens ook om u relevante informatie te bezorgen over het aanbod van UNIZO. U kan ten allen tijde bezwaar maken tegen deze laatste verwerking, via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be. Alle details over deze verwerkingen en uw rechten vindt u in ons privacybeleid

Onze partners hebben heel wat relevante informatie die u kan helpen in uw dagelijkse werking. Door uw akkoord te geven, staat u toe dat UNIZO de deelnemerslijst voorafgaandelijk aan de activiteit aan de partners bezorgt, en dat zij u nadien kunnen contacteren met relevante ondernemersinformatie. U kan deze toestemming ten allen tijde intrekken via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be.

Onze partners