Kies een sterke merknaam voor jouw bedrijf

Een hippe, goede en trendy naam voor je bedrijf is van cruciaal belang. Wat voor jou misschien heel vanzelfsprekend mooi en klaar klinkt, kan bij anderen net misschien verwarrend zijn. Een sterke naam is noodzakelijk, daar begint het bij. Een naam die bijvoorbeeld goed “bekt”, blijft nazinderen bij mensen, overtuigend klinkt in de oren en liefst echt past bij jouw als persoon, daar willen wij met deze sessie op inzetten.

We nodigen hiervoor een expert uit, die jullie alvast meeneemt in concrete tips en tricks om een sterke naam te kiezen.

Ontdek, proef en vooral laat je inspireren! Jullie zijn meer dan welkom!

(deze sessie gaat online door, we sturen de teams uitnodiging enkele uren voordien)

Timing:
dinsdag, 5 oktober, 2021 - 12:00 t/m 13:00

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst die u met ons afsluit te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen gebruiken wij deze gegevens ook om u relevante informatie te bezorgen over het aanbod van UNIZO. U kan ten allen tijde bezwaar maken tegen deze laatste verwerking, via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be. Alle details over deze verwerkingen en uw rechten vindt u in ons privacybeleid

Onze partners hebben heel wat relevante informatie die u kan helpen in uw dagelijkse werking. Door uw akkoord te geven, staat u toe dat UNIZO de deelnemerslijst voorafgaandelijk aan de activiteit aan de partners bezorgt, en dat zij u nadien kunnen contacteren met relevante ondernemersinformatie. U kan deze toestemming ten allen tijde intrekken via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be.