JA ik vraag een Leeronderneming aan | Onderwijs & Ondernemen

JA ik vraag een Leeronderneming aan

Hier vind je de licentie die je dient in te vullen om jouw Leeronderneming aan te vragen. Je vult de gegevens van de school en jouw contactgegevens in en de overeenkomst wordt automatisch opgesteld.  Heb je hierbij nog vragen of ondervind je problemen bij de online inschrijving? Neem contact op met ondernemendeschool@unizo.be .

Elke Leeronderneming sluit een UNIZO School Service lidmaatschap af ter waarde van 195 €. Opgelet een lidmaatschap loopt per schooljaar en start dus op 1 september en eindigt op 31 augustus het volgend jaar.  Teken dus snel in voor een USS (klik hier) of hernieuw die via overschrijving op het nummer van UNIZO Onderwijs & Ondernemen BE15 7340 2463 0430 met als mededeling het USS (lidnummer van de school (= zie lidkaart) en/of de naam van de school + gemeente/stad).
Na betaling ontvangt de school een fiscaal attest.

De ondersteuning is dan volledig gratis.
Start de schoolinstelling meer dan één Leeronderneming op dan wordt er 100 € gefactureerd per bijkomende Leeronderneming. De Leeronderneming biedt een juridisch kader om met je leerlingen te leren ondernemen en real-life te gaan.

UNIZO Onderwijs & Ondernemen stelde voor jou als coach een handige gebruiksvriendelijke praktijkgids samen met een aantal suggesties inzake de aanpak van de Leeronderneming en de verschillende projecten die we voor jou uitwerkten. We informeren je hoe je jouw leerlingen kan begeleiden en helpen. We loodsen je stap voor stap doorheen het schooljaar en zorgen dat jouw leerlingen dankzij het projectmatig werken klaargestoomd worden als ondernemend talent van morgen!

NIEUW! Iedere Leeronderneming ontvangt tevens een toolbox met brainstorm materiaal, de praktijkgids, en nog tal van interessante tools om samen met je leerlingen je Leeronderneming zo goed mogelijk te kunnen opstarten. Tijdens de O&O Academie van 19 september licht iedere O&O Adviseur in jouw regio graag de nieuwe elementen in onze projecten toe en zijn we uiteraard benieuwd naar jouw noden en vragen, zodat we hier samen zo goed mogelijk kunnen op inspelen.

1 Begin 2 Voorbeeldweergave 3 Yes, you did it!
Ben je nog geen lid, dan kan je via de pagina 'ik sluit een USS af' jouw gegevens registreren. We sturen jou een overschrijvingsformulier toe.
Geef hier jouw persoonlijk stamboeknummer op
Dit is de naam van de leerkracht die de Leeronderneming mee begeleidt.