Hoe verkoop ik online?

Ja hoe doe je dat nu precies? Verkopen online? We hebben er de mond van vol en we klikken dagelijks op leuke websites, laden ons winkelmandje in en rekenen in 123 af. Om dan thuis te wachten op je bestelling! Behoorlijk spannend me dunkt.

Maar hoe fiks je eigenlijk zoiets? Wat heb je nodig? Wat is belangrijk? Wat zijn valkuilen? Gewoon doen, lijkt inderdaad misschien een goede manier maar is deze ook effectief? Wel volg de sessie hoe verkoop ik online en laat je onderdompelen in de boeiende sessie van Proximus.

We zien je dan?

We starten om 12u

We eindigen om 13u

Timing:
donderdag, 14 oktober, 2021 - 12:00

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst die u met ons afsluit te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen gebruiken wij deze gegevens ook om u relevante informatie te bezorgen over het aanbod van UNIZO. U kan ten allen tijde bezwaar maken tegen deze laatste verwerking, via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be. Alle details over deze verwerkingen en uw rechten vindt u in ons privacybeleid

Onze partners hebben heel wat relevante informatie die u kan helpen in uw dagelijkse werking. Door uw akkoord te geven, staat u toe dat UNIZO de deelnemerslijst voorafgaandelijk aan de activiteit aan de partners bezorgt, en dat zij u nadien kunnen contacteren met relevante ondernemersinformatie. U kan deze toestemming ten allen tijde intrekken via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be.