The Digital Boost Day Secundair onderwijs

The Digital Boost Day 16/03/2020

Hoe presenteer ik me online? Hoe zorg ik ervoor dat mijn website bovenaan in de zoekmachine van Google komt te staan? Of heb je gewoon nood aan een opfrissing van je digitale skills?

Kom dan naar onze Digital Boost Day op 16/03/2020 in samenwerking met Google Digitale Atelier te Brussel-Centraal.

Laat je inspireren door verschillende aangeboden workshops en breng je leerlingen mee!

Geniet samen van een exclusieve workshop gegeven door Google en maak kennis met collega leerkrachten/docenten/leerlingen en studenten. UNIZO versterkt ondernemers, UNIZO brengt (toekomstige) ondernemers samen.

Let’s do this!

Praktisch: We organiseren 2 workshops (op maat van elke jongere in het secundair onderwijs) van telkens 1uur.

Opgelet: Alle workshops zullen in het Engels gegeven worden.

Programma:

9.30u – 9.45u: Ontvangst in Google Digitale atelier

• ontvangst met Koffie en Thee

9.45: Korte verwelkoming door O&O

10u – 11u: Start 1ste workshop: An introduction to social media landscape

11u – 11.15u: Wissel workshops + korte pauze

11.15u – 12.15u: Start 2e workshop: Video Marketing: how to use video for your business

Parallel met deze workshop zal de infosessie rond werkplekleren plaatsvinden voor de leerkrachten.

• Ingeschreven leerkrachten worden verzameld in kleine ruimte waar ze inzoomen op de volgende vragen:
    • Hoe verlopen de trajecten in de school van duaal leren? En werkplekleren?
    • Wat loopt er goed? Wat loopt er minder goed?
    • Wat zijn goede voorbeelden?
    • Wat zou UNIZO daarin kunnen betekenen? Of waar hebben zij nood aan?
    • Hoe loopt de werkgeversbenadering?

12.30u – 13u: Mogelijkheid tot een kleine lunch

13u: einde