Digital Boost Day (online)

Noteer alvast de datum in jullie agenda 25 November 2021 van 12u tot 18u.

Hou onze website goed in het oog en ontdek binnenkort wat er op het programma staat.

Dit wil je niet missen, het beloofd een TOP editie te worden.

Voor de eerste 150 mensen die via deze weg inschrijven is er een mooie verrassing voorzien!

Schrijf je snel in en reserveer nu al je digitale stoel.

Timing:
donderdag, 25 november, 2021 - 12:00

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst die u met ons afsluit te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen gebruiken wij deze gegevens ook om u relevante informatie te bezorgen over het aanbod van UNIZO. U kan ten allen tijde bezwaar maken tegen deze laatste verwerking, via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be. Alle details over deze verwerkingen en uw rechten vindt u in ons privacybeleid

Onze partners hebben heel wat relevante informatie die u kan helpen in uw dagelijkse werking. Door uw akkoord te geven, staat u toe dat UNIZO de deelnemerslijst voorafgaandelijk aan de activiteit aan de partners bezorgt, en dat zij u nadien kunnen contacteren met relevante ondernemersinformatie. U kan deze toestemming ten allen tijde intrekken via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be.