Digital Boost Day

donderdag, 29 april, 2021 - 12:00

De wereld evolueert zo snel dat digitalisering niet meer weg te denken is uit ons leven.
Alles om ons heen innoveert en het is geen keuze meer, maar bijna een plicht om mee te gaan in de snelheid van het digitale tijdperk.
Of het nu in je persoonlijke-, sociale- of werkomgeving is,  eraan ontkomen of achterblijven kan niet meer.

Tijdens de Digital Boost Day word je door experten uit de digitale wereld ondergedompeld in verschillende workshops die jou een extra boost gaan geven in de digitale trends en jou op de hoogte zullen brengen van de nieuwkomers op de markt.
De workshops worden op maat van onze doelgroep (leerlingen, leerkrachten, studenten en docenten) gegeven, zodat iedereen de digitale skills achteraf kan toepassen binnen de schoolomgeving, maar zeker ook op professioneel vlak.
Zo kun je je achteraf met de aangeleerde digitale skills en verkregen informatie over de nieuwste digitale trends sterk profileren op de ondernemers- & arbeidsmarkt.

De eerste Digital Boost Day zal online (natuurlijk) plaatsvinden op donderdag 29 april, doorlopen van 12-20uur.

Schrijf je nu in!