De O&O Plankgas ontmoeting

UNIZO zit niet stil, en dus krijgt ook de online starterstool (de tool waarmee plankgas werkt) een upgrade!
Om jullie wegwijs te maken in de verniewingen organiseren we een plankgas ontmoeting waarbij we samen met jullie door de nieuwe look and feel gaan.
Verder is het de uitgelezen moment om al jouw vragen van Plankgas te stellen aan onze plankgas experte Sylvie canoot.

Heb je nog nooit met Plankgas gewerkt maar je bent nieuwsgierig hoe Plankgas jou en jouw leerlingen kan helpen in het behalen van de eindtermen rond ondernemerschap?
Of heb je lang geleden met Plankgas gewerkt en wil je terug up-to-date worden gebracht?

Voor jullie allemaal is deze sessie de perfecte moment om terug helemaal ondergedompelt te worden in Plankgas.

Wij kijken er alvast naar uit jullie talrijk (digitaal) te ontvangen.

dinsdag, 23 februari, 2021 - 19:00

1 Begin 2 Voltooid

Onze partners hebben heel wat relevante informatie die u kan helpen in uw dagelijkse werking. Door uw akkoord te geven, staat u toe dat UNIZO de deelnemerslijst voorafgaandelijk aan de activiteit aan de partners bezorgt, en dat zij u nadien kunnen contacteren met relevante ondernemersinformatie. U kan deze toestemming ten allen tijde intrekken via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be.