Customer satisfaction

Jouw (toekomstige) klanten.. wie zijn ze? Wat doen ze? Wat drijft hen? Nee helaas geen Paul Jambers in deze sessie, maar wel een interactieve sessie over het belang van tevredenheid bij klanten.

Knipper je even met je ogen en weet je niet precies wat hierbij voor te stellen? Wel we leggen het hier alvast voor je uit:

Klanttevredenheid is een marketingterm die meet hoe producten of diensten die door een bedrijf, ondernemer,.. worden geleverd,  voldoen aan de verwachting van een klant of deze overtreffen.

Het is belangrijk omdat het marketeers maar ook zaakvoerders en ondernemers een statistiek biedt die ze kunnen gebruiken om hun project, dienst of product te beheren en te verbeteren.

Ben je nog niet overtuigd? Wel we sommen de belangrijkste redenen snel voor je op:

• Het is een toonaangevende indicator van consumenten inkoopintenties en loyaliteit
  • Het is een punt van differentiatie.
  • Het vermindert het verloop van de klant
  • Het verhoogt de levensduurwaarde van de klant
  • Het vermindert negatieve mond-tot-mondreclame
  • Het is goedkoper om klanten te behouden dan nieuwe klanten te werven

Schrijf je nu in en onze UNIZO collega staat alvast klaar jullie digitaal te ontvangen!

We starten om 12u

We eindigen om 13u

Timing:
dinsdag, 19 oktober, 2021 - 12:00

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst die u met ons afsluit te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen gebruiken wij deze gegevens ook om u relevante informatie te bezorgen over het aanbod van UNIZO. U kan ten allen tijde bezwaar maken tegen deze laatste verwerking, via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be. Alle details over deze verwerkingen en uw rechten vindt u in ons privacybeleid

Onze partners hebben heel wat relevante informatie die u kan helpen in uw dagelijkse werking. Door uw akkoord te geven, staat u toe dat UNIZO de deelnemerslijst voorafgaandelijk aan de activiteit aan de partners bezorgt, en dat zij u nadien kunnen contacteren met relevante ondernemersinformatie. U kan deze toestemming ten allen tijde intrekken via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be.