Creatief boekhouden

Maar creatief boekhouden is vaak een eufemisme voor financiële fraude. Het is een flink misverstand dat de wereld van Finance exact is en dat cijfers “hard” zijn. Er zijn vele manieren om cijfers te manipuleren. Om een misverstand te voorkomen: wij bevelen het je niet aan!

Het is alleen wél interessant om te snappen hoe het werkt, omdat het je begrip van bedrijfsfinanciën vergroot. En je fraude zo ook makkelijker kan doorzien. En dat is weer leuke slimmigheid. Vandaar deze sessie: “How To Cook The Books.”

We werken hiervoor samen met een partner dus laat het niet wachten maar schrijf je nu vandaag in!

We starten om 12u

We eindigen om 13u

Timing:
donderdag, 2 december, 2021 - 12:00

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst die u met ons afsluit te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen gebruiken wij deze gegevens ook om u relevante informatie te bezorgen over het aanbod van UNIZO. U kan ten allen tijde bezwaar maken tegen deze laatste verwerking, via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be. Alle details over deze verwerkingen en uw rechten vindt u in ons privacybeleid

Onze partners hebben heel wat relevante informatie die u kan helpen in uw dagelijkse werking. Door uw akkoord te geven, staat u toe dat UNIZO de deelnemerslijst voorafgaandelijk aan de activiteit aan de partners bezorgt, en dat zij u nadien kunnen contacteren met relevante ondernemersinformatie. U kan deze toestemming ten allen tijde intrekken via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be.